Amor Romeira

Amor Romeira s'opera i canvia la seva silueta: «Com us quedeu amb la meva nova figura?

La canària ha decidit sotmetre's a una intervenció per lluir una figura més estilitzada

Amor Romeira, exconcursant de 'Gran Hermano', s'ha convertit en un personatge habitual de la premsa rosa per la seva operació de canvi de sexe i per les seves relacions sentimentals. De fet, Romeira torna a ser notícia perquè ha decidit sotmetre's a una intervenció estètica per lluir una figura més estilitzada. 

Amor s'opera

La imatge d'Amor Romeira ha anat canviant durant aquests anys que hem pogut veure-la a la televisió, ja que s'ha sotmès a diferents retocs estètics. Per si no n'hi hagués prou, ara ha passat per quiròfan per realitzar-se una liposucció. D'aquesta manera, ha aconseguit eliminar greix acumulat en diferents parts del seu cos. Ho ha fet amb el clar objectiu de poder lluir una silueta més esvelta, com han fet altres famoses com Raquel Bollo, Eva Longoria, Christina Aguilera, Terelu Campos, Belén Esteban...

Amor Romeira presumeix de figura

Amor Romeira ha utilitzat el seu compte d'Instagram per ensenyar els resultats de la seva operació. Així doncs, ha compartit fotografies i vídeos en què es pot veure el seu canvi físic.

Romeira ha acompanyat les imatges amb el següent missatge: «Amors meus, ja podeu apreciar la meva nova figura. Com us quedeu? Ara em toca fer exercici per tonificar». D'aquesta manera, ha fet públic també que està recuperada de la intervenció, que ha tingut a la seva germana com a 'infermera'. Ara, com ella ha manifestat, haurà de practicar esport per evitar flacciditat.

Els seus seguidors no han dubtat en comentar el canvi i felicitar-la: 

  • «Mare meva, quin cos! Ets meravellosa».
  • «Que bé! Ets bellíssima».
  • «Ets tremenda i t'has posat tremenda»
  • «Quin cos!».
  • «Que bona estàs, filla! Ja ho eres abans, però ara top, top».

Una mica d'alegria per a Amor

Amb aquesta operació i el canvi que ha experimentat la seva silueta, Amor Romeira ha posat una mica d'alegria a la vida. Recordem que la seva mare, Mensi, va morir el passat mes de desembre amb 56 anys. 

La pèrdua de la seva mare li ha deixat un gran buit, però ella, amb la seva fortalesa, intenta seguir endavant. Això sí, té a la seva mare molt present i no ha dubtat en dedicar-li unes tendres paraules a les xarxes socials.

En concret, ha compartit una fotografia de si mateixa vestida de negre i l'ha acompanyat amb el següent missatge: «Eterna mare. Avui fa un mes que va morir la meva mare. Avui fa un mes que a la meva vida li falta un trosset d'alegria. Va marxar la persona que més m'estimo. La que va ensenyar-m'ho tot».

«M'he vist jutjada per no mostrar el dol ni mostrar-me destrossada. Sembla que si no em vesteixo de negre, no ploro i no em tanco a casa meva, no estic patint la pèrdua de la meva mare. Què sabeu de com està el meu cor?», ha afegit. 

Per acabar ha dit: «La ploro, li parlo, la sento. Ella està amb mi i em segueix empenyent a perseguir els meus somnis, a complir els meus objectius. Sempre que tinc una baixada, penso en ella, en com em parlaria i em diria 'Si plores, menys pixes, jajaja. Fora el drama i cap endavant. Que t'estimo xoxuaa'... Jajaja, sembla que l'estigui escoltant. Gràcies mare per tot. Avui, demà i sempre».