Rocío Carrasco

Pedro Carrasco a la seva filla Rociíto: «No vull veure't més. 15 dies després, Pedro moria»

Vint anys després, surt a la llum la raó per la qual van discutir pare i filla

Avui dimecres 27 de gener, es compleixen 20 anys de la defunció de Pedro Carrasco, el pare de Rocío Carrasco. Amb motiu del seu aniversari, Telecinco recorda la vida del boxejador centrant-se en els conflictes que va tenir amb la seva filla abans de morir. Com no podia ser d'altra manera, 'Viva la vida' s'ha fet ressò del motiu pel qual pare i filla estaven distanciats, on la figura de Fidel Albiac pot sortir perjudicada. 

Fidel Albiac i el seu control sobre Rocío Carrasco

Kiko Matamoros ha estat el primer col·laborador a recordar com era la relació entre Pedro i Rocío i el paper que va jugar Fidel Albiac en la família. Segons ha apuntat Matamoros, ni el boxejador ni Rocío Jurado van veure amb bons ulls que la seva filla comencés una relació amb Fidel: «La vida i l'evolució de Rocío té molt a veure amb Fidel Albiac. Els seus pares no estaven d'acord amb aquesta relació. Rocío Jurado i Pedro Carrasco no podien ni veure'l. Era un home sota sospita», ha explicat.

Al plató s'ha parlat sobre un incident que va ocórrer a l'inici de la relació i que podria ser el motiu pel qual Jurado i Carrasco no acceptaven a Albiac: «Va ser a l'inici de la relació, segur. Van viure un episodi que el va posar en el punt de mira», han assenyalat  la resta de col·laboradors fent al·lusió a l'accident de cotxe que van patir Fidel i Rociíto. A conseqüència de l'impacte, la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco va patir un traumatisme cranioencefàlic.

Per comprendre el 'poder' que Fidel Albiac exerceix sobre Rocío Carrasco, el programa ha exposat les paraules que l'ex d'Antonio David Flores va dedicar-li al seu actual marit: «S'encarrega de mi des que es lleva fins que se'n va a dormir. Tot el que tinc és gràcies a aquest senyor, Fidel, que és per aixecar-se el barret», deia Rociíto.

Pedro Carrasco va morir dies després de discutir amb la seva filla

Molt abans que Rocío Carrasco deixés de tenir relació amb la seva família i els seus dos fills, Rocío i David Flores, va protagonitzar un conflicte amb el seu pare. Va ser Raquel Mosquera, vídua de Pedro Carrasco, qui va revelar el que va passar dies abans de la mort del boxejador.

«'A la meva filla, aquesta filla de puta, no vull veure-la més'. 15 dies després, Pedro va morir», va dir Raquel Mosquera fent referència a les últimes paraules de Pedro Carrasco sobre Rocío. Durant la seva intervenció a l'especial de 'Sálvame', el 'Deluxe', Raquel Mosquera va anar més enllà i va revelar com va ser el conflicte entre pare i filla.

Pedro Carrasco no acceptava a Fidel Albiac, i és per això que Rocío va allunyar-se de la seva família. De fet, Raquel Mosquera explica un episodi que van viure per Nadal: «Vam anar a casa de Rocío i al jardí estaven tots els llums apagats. Portàvem els regals de Reis dels nens, era fosc, va caure i no van encendre els llums i ningú va anar a ajudar-lo».

Ara bé, la relació de pare i filla va acabar explotant quan Rocío va dir-li al seu pare que «tot el que tenia era gràcies a Fidel Albiac» i que «no li dec res ni a la meva mare ni a tu», va assegurar Raquel Mosquera. Les seves paraules van caure com una galleda d'aigua freda sobre Pedro Carrasco que va exclamar: «A aquesta filla de puta no la tornaré a veure mai més». I així va ser, ja que dies després va morir.

Segons Raquel Mosquera, la discussió va ser el motiu de la mort de Pedro Carrasco: «Crec que Pedro va morir per aquesta discussió. I els psicòlegs ho saben. Després d'aquesta discussió, Pedro es passava les nits fumant tres paquets diaris mentre mirava al cel».