ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Ana Blanco, enemiga pública de la reina Letícia

La coneguda presentadora de TVE no guarda un bon record de la reina durant la seva etapa a la televisió

Imagen de Ana Blanco presentando el informativo de TVE.
Imatge d'Ana Blanco presentant l'informatiu de TVE. | Cedida

La presentadora de TVE, Ana Blanco, s'ha convertit en un dels referents del periodisme a l'Estat espanyol. No en va, és un dels rostres més visibles dels últims anys als informatius i ha estat guardonada amb el 'Premio a la Trayectoria Jesús Hermida 2018'.

L'Acadèmia de la Televisió ha pres aquesta decisió per oferir una merescuda distinció a la conductora dels noticiaris de 'La 1'. No obstant això, per arribar fins on ha arribat, Ana Blanco ha hagut de lluitar des de zero, veient com en algunes ocasions els seus companys li passaven notablement per sobre.

Un dels casos més evidents, i que possiblement recordarà amb més rancor la presentadora dels informatius, és el de l'actual reina Letícia. Abans de convertir-se en reina de la mà del seu matrimoni amb Felip VI, la monarca va passar per diversos platós de TVE, arribant a eclipsar una de les periodistes més reconegudes del moment.

Ana Blanco, enemiga pública de la reina

La reina Letizia está enfadada con el rey Felipe
La reina Letícia enfadada amb el rei Felip | Cedida

Paral·lelament a la gran notícia rebuda per Ana Blanco, ha tornat a veure la llum un dels secrets més ben guardats de la periodista: La seva mala relació amb Letícia Ortiz. L'enfrontament entre les dues neix en l'època en què compartien els platós de la televisió pública espanyola, essent una incògnita si la seva enemistat encara perdura.

El detall va ser publicat al llibre 'La Corte de Felipe VI: amigos, enemigos y validos', escrit per Daniel Forcada i Alberto Lardiés. En aquest, es revelaven els detalls més íntims del pas de la monarca per TVE, dels quals tots no representen, precisament, un record inesborrable.

Entre els conflictes que va viure la reina Letícia a l'interior de la cadena, destaca la batalla que va mantenir amb Ana Blanco. De fet, en la publicació s'apunta que aquesta podria no haver estat presencial, però que sense cap mena de dubte va marcar un abans i un després en la relació entre ambdues periodistes.

La indignació d'Ana Blanco amb Letícia Ortiz

Segons es revela al llibre citat, durant una reunió celebrada per designar el presentador que encapçalaria un especial sobre la guerra d'Iraq; la informació difosa apuntaria que Ana Blanco no es va prendre de bon grat la decisió que fos Letícia i no ella qui protagonitzés l'espai.

De fet, en una junta en la qual l'actual reina estava absent, la conductora estrella de TVE no va dubtar en assenyalar «despectivament» a la seva companya de plató, per així aconseguir dequalificar-la i impedir que ocupés un espai que Ana Blanco considerava dissenyat per a ella.

«En acabar la reunió, se li va dir a Ana Blanco que no podia fer un comentari d'aquest calibre sobre Letícia. Que s'havia decidit que això fos així i punt i final», assenyala la publicació. A partir d'aquell moment, va néixer una enemistat entre periodistes que perdura fins al dia d'avui.


Comentaris

envia el comentari