Primer pla d'Ana Duato somrient en un photocall.

Ana Duato podria haver descobert ja el nou problema del seu fill

Ana Duato acaba d'assabentar-se que els rumors eren certs

Ana Duato ha passat els últims mesos molt preocupada pel seu fill, Miguel Bernardeau. I és que sap que ell s'ha endut dos cops durs, la fi de la sèrie 1899 en què treballava i la seva ruptura amb Aitana. Ara, és conscient que el noi té un problema més.

Quin? Que sembla confirmar-se que la cantant ja li ha trobat substitut al seu cor. Els rumors que sortia amb Sebastián Yatra havien anat apareixent les últimes setmanes, però ara podem dir que s'han confirmat. S'han confirmat després d'obtenir-se unes imatges que acaben de veure la llum i que, com és lògic, han deixat perplexa Ana i possiblement ferit el seu fill.

Ana Duato, perplexa per l'exclusiva

L'actriu de Cuéntame es portava molt bé amb Aitana, que admirava en tots els sentits. Per aquest motiu, segur que li va causar un gran dolor que posés fi a la seva relació amb en Miguel. A més, per l'afecte que li professava, segur que li ha fet mal veure que ella ja s'ha recuperat de la ruptura.

Ana sap que, tan aviat com va revelar la fi del romanç, van sorgir especulacions que relacionaven la cantant amb Yatra. Així, es va destacar que tenien una enorme complicitat, com s'havia vist als duets que havien realitzat, i que fins i tot havien quedat. Cap dels dos va voler confirmar o desmentir les xerrameques directament, però la jove sí que ho va fer a les xarxes socials.

Exactament, va compartir diverses fotos amb ell i amb altres amics a Londres. Amb elles va escriure un text que deia que es tractava d'una reunió de col·legues. No obstant això, sembla que mentia, d'acord amb l'exclusiva que ara ha vist la llum.

El que ha passat és que la revista Semana ha publicat unes imatges que deixen clar que l''extriomfita' i el colombià estan junts. En concret, aquestes mostren com gaudeixen d'una escapada en solitari a Baqueira.

Duato ha vist que la publicació els ha enxampat mentre eren a la cafeteria prenent alguna cosa. Tots dos apareixen sols gaudint del moment. Això sí, mentre Sebastián no amaga la cara, ella sí que ho fa. Únicament deixa al descobert els seus ulls, potser perquè vol evitar ser reconeguda i tornar a estar a l'ull mediàtic.

Tot i això, ja ha estat enxampada en una escapada amb el també artista, una més de les moltes que han fet darrerament, ja que sembla que no se separen mai.

Ana Duato confirma la veritat

L'actriu valenciana és conscient que aquestes últimes instantànies deixen clar que la seva exnora té alguna cosa més que una amistat amb Yatra. Aquestes ratifiquen altres informacions que havien anat apareixent els dies passats.

Ens estem referint a la notícia de Socialité que indicava que els joves havien estat vists molt acaramel·lats de festa i també al reportatge de ¡Hola!, que revelava que havien estat de sopar amb la mare d'ell i una cosina. Després d'aquest sopar, ells dos se n'haurien anat a passar la nit a la casa que té Aitana als afores de Madrid. En definitiva,  sembla que no hi ha cap dubte que el romanç és cert.

Foto d'Aitana i Sebastián Yatra saludant la premsa.
Ana Duato sap que hi ha molts indicis que indiquen que la relació és real | GTRES

Ana sap que cap dels protagonistes de l' 'affer' ha parlat sobre l'assumpte, però també té clar que al seu fill li deu haver disgustat. Bàsicament perquè pot arribar a pensar que aquest amor és el que va provocar que la seva relació amb ella arribés al final.

El seu amor, segons sembla, es remunta a l'any 2019, quan van tenir un flirteig d'una nit. Any en què curiosament Miguel i Aitana van començar a sortir, tot i que es desconeix si ja estaven junts quan va tenir lloc aquella trobada amb el colombià.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp