María Jiménez

El fill de María Jiménez ho confessa tot: «Vaig veure la sang de la meva mare»

María va patir molt durant el seu matrimoni

María Jiménez va veure com el seu fill Alejandro era entrevistat per primera vegada al Deluxe, on va explicar detalladament els maltractaments que la icònica cantant va rebre per part de Pepe Sancho.

Alejandro es va sincerar i va revelar com va viure l'infern de la seva mare en un matrimoni que va ser tot menys idíl·lic. «La meva mare era una dona maltractada», sentenciava Jiménez en una entrevista que va deixar l'audiència del Deluxe sense paraules.

I és que el matrimoni de la seva mare i el conegut actor, mort ara ja fa gairebé una dècada, va ser per al jove una etapa «horrorosa».

María Jiménez és notícia després de la dura confessió

«Un volia una cosa i l'altre, una altra. Jo estava al mig i no deixaven de cridar-me», deixava anar a la xerrada amb María Patiño de dissabte passat.

Foto de María Jiménez amb el seu fill Alejandro i el seu net.
María Jiménez amb el seu fill Alejandro i el seu net. | Europa Press
 

Alejandro va explicar tot el que va viure a la casa familiar quan era una criatura. En un moment donat, va haver de suportar que tots dos volguessin que testifiqués en contra de l'altre.

Això sí, no es va deixar acovardir i va explicar sempre la seva veritat. «L'excusa del meu pare era que la meva mare no el fiqués a la presó. Jo vaig anar al jutge i vaig dir que durant un temps vaig ser coaccionat per un i després per l'altre».

«Sempre vaig dir que no havia vist els maltractaments, només la sang», confessava davant el xoc dels presents al plató.

Alejandro Jiménez deixa tothom en xoc després de parlar dels maltractaments

Per a l'entrevistat, la seva mare María Jiménez va arribar al límit després d'un enfrontament molt dur amb qui va ser el seu marit i va dir «fins aquí».

«Després d'una baralla vaig veure la sang de la meva mare. Va ser allà on ella va posar punt final i va dir: 'Ja no em pegues més'».

Foto d'Alejandro Jiménez al 'Deluxe'.
Alejandro Jiménez va explicar la veritat sobre la relació de la seva mare. | Telecinco
 

Alejandro Jiménez sí que ha puntualitzat que ell com a nen mai va ser testimoni directe del «maltractament físic, només de les discussions. Jo vaig fugir per por i vaig voler desconnectar», deia fa uns dies.

«A la presentació del disc de Sabina vam tornar a l'apartament i vaig tenir una conversa molt bonica amb la meva mare. Llavors li vaig dir que no podia mentir-li, l'he d'ajudar, estàs a gust, li ho expliques i error. L'endemà va anar i ho va dir a la tele, va ser una bomba, jo era a tot arreu».

«Tinc més sentiment d'odi cap a ell pel rebuig que m'ha generat»

Jiménez va testificar en dues ocasions davant del jutge contra Sancho i va necessitar un psicòleg per fer-ho. «Vaig sortir del judici i me'n vaig anar de vacances. A partir d'aquí hi va haver un bloqueig per part del meu pare. Fins i tot vaig trucar a un amic comú».

«Jo sentia odi cap a ell per molts aspectes. Era una criatura i no ho entenia. Jo necessitava algú que em donés suport en aquell moment», explicava per primera vegada.

Per sort per a la cantant, la sentència va ser favorable a María Jiménez. «Es van gastar una dinerada, tots dos, però ella va guanyar. Va arribar un punt que va dir 'fins aquí', es va posar ferma i ell es va relaxar».

«Jo vaig sentir en aquell moment que l'havia delatat». Des d'aquella sentència, el seu pare va deixar de parlar-li.

Foto de María Jiménez seriosa.
El fill de María Jiménez va explicar la situació més crua del matrimoni que van formar l'artista i l'actor. | Europa Press
 

«Tinc més sentiment d'odi cap a ell pel rebuig que m'ha generat a mi. Sempre vaig voler tenir una bona relació amb ell i poder-me prendre una cervesa. No ha estat així», sostenia.

Actualment, Alejandro afirma que no ha aconseguit tancar del tot aquesta ferida tan profunda del passat. «Tindria ganes d'anar i que m'expliqués per què va fer això en aquella època. A vegades tinc somnis en què parlo amb ell i ve tranquil, com si no hagués mort. Tinc un trauma», concloïa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp