Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón parla de la pallissa de Rocío Flores i deixa Rociíto sense paraules

La dona d'Ortega Cano ha donat la cara a 'Viva la Vida', i el que ha dit ha generat molta polèmica

Ana María Aldón, col·laboradora de 'Viva la vida', té molt bona relació amb gran part dels enemics de Rocío Carrasco. La dissenyadora està casada amb el torero José Ortega Cano i conseqüentment té molt de tracte amb Rocío Flores, però la cosa no queda aquí. Ha parlat de la sentència que va condemnar la jove pels fets succeïts el 2012, i Rociíto s'ha quedat atònita.

Rocío Flores, segons la condemna que ha sortit publicada, fa una dècada va agredir la seva mare,  i des de llavors tot ha canviat. Ana María ha parlat d'aquest tema a 'Viva la vida', i ha sigut totalment sincera, perquè assegura que no està coaccionada. Els espectadors del programa s'han llançat a les xarxes socials després d'escoltar la tertuliana.

«Jo no em sento coaccionada per ningú, i he de dir que a casa meva no visc això per part de ningú. Mai he rebut una trucada de ningú de la meva família per a coaccionar-me. Em costa de creure que la Gloria senti coacció. La conec perfectament i sé que no es deixa coaccionar», assegura la dona d'Ortega Cano.

Emma García, presentadora del programa, li ha agraït la franquesa a l'hora de parlar d'aquest assumpte tan complicat. Els usuaris de Twitter també han aplaudit els comentaris d'Aldón, ja que ha estat més directa que mai, tot i que el drama sigui tan complicat.

Ana María ha donat suport a Rociíto després que aquesta hagi sortit a 'El precio del silencio', a Telecinco. «Entenc que se separi de la seva família. Si tant de dolor hi ha, és millor que cadascú faci la seva vida», deixava anar. La tertuliana està preocupada perquè aquest conflicte està afectant el seu marit, José Ortega Cano.

Ana María Aldón, sobre Rocío Flores: «Té dret a canviar»

Ana María no està d'acord amb la trucada que José Antonio Rodríguez, cunyat de Rocío Jurado, va fer a Telecinco mentre s'emetia 'El precio del silencio'. La seva intenció era posar en dubte la baralla que va separar Rociíto de la seva filla, Rocío Flores, però no ho ha aconseguit. «A mi no em cal que truqui José Antonio per a creure'm una sentència, perquè una sentència és una sentència», explica Aldón.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón vol protegir el seu home, José Ortega Cano | GTRES

La dona d'Ortega Cano, de manera implícita, ha reconegut que la baralla va existir. De fet, és un conflicte que ja va arribar als tribunals. La col·laboradora pensa que, malgrat que Rocío Flores no va actuar bé, ha passat molt de temps i té dret a canviar. L'últim programa que ha protagonitzat Carrasco ha remogut molt, i Aldón ha confessat com se sent.

«Em vaig perdre mitja hora de la primera part perquè ja em cansava bastant. Era molt repetitiu, i hi havia coses que ja no feien falta. Arriba un moment en què em saturo i poso com a prioritat la salut mental, perquè ho necessito. Es veuen cares de patiment. No em ve de gust escoltar més la sentència de Rocío, perquè ella era molt petita, i té dret a canviar».

Ortega Cano truca a 'Viva la vida': «José Antonio no és portaveu»

José Ortega Cano ha entrat per telèfon a 'Viva la vida' després d'escoltar la seva dona, Ana María. «Estic malament. Estic afectat, perquè som una família, una gran família que ha viscut una vida molt bonica, però és dur i complicat. Quan Rocío Jurado vivia, tot era bonic, tot anava bé, i ara les coses han canviat, així que és molt complicat», ha declarat el destre.

«Una de les coses que comentaré és que no puc parlar més de dos minuts, perquè això està en mans d'advocats. Però José Antonio no és portaveu de ningú. Es va parlar de la possibilitat, però després es va desistir del tema. La trucada va ser desencertada», sentencia Ortega Cano.

Ana María Aldón s'ha quedat sorpresa amb la intervenció d'Ortega, ja que no esperava que tingués ganes de parlar. Els espectadors de Telecinco han aplaudit la sinceritat de la col·laboradora, ja que ha estat justa i no ha parlat malament de ningú.