Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón compleix la seva amenaça a Telecinco i es queda sense res

Ana María Aldón n'està farta i fuig de la pitjor manera possible

Ana María Aldón ha estat protagonista els últims dies després que una col·laboradora destapés a Sálvame la situació real que travessa la dissenyadora.

La dona de José Ortega Cano està cansada que l'assenyalin als platós de televisió. No pot permetre no pintar res a la casa que comparteix amb el destre des de fa anys.

I és que les disputes familiars estan passant factura a la col·laboradora de Viva la vida. Per això, ha decidit trencar amb tot.

José Ortega Cano i Ana María Aldón a El Rocío
Ana María Aldón ha fugit a El Rocío, però aquest cop sense Ortega Cano | GTRES

Després de sentir-se atacada després de la trucada d'Ortega Cano a Ya son las ocho, on centrava la seva atenció tant en ella com en la seva filla Gloria Camila, Ana María ja no pot més.

Ana María Aldón els abandona

Els rumors de separació del matrimoni són cada cop més grans i la de Sanlúcar ha passat la pitjor setmana de la seva vida.

Segons revelaven fa uns dies a El programa de Ana Rosa, després d'aquesta trucada contundent de l'exdestre, la dissenyadora hauria patit un atac d'ansietat. Un problema de salut que l'hauria deixat en una situació crítica anímicament.

La veritat és que Ana Maria Aldón volia prendre's un descans i ha decidit deixar la seva casa a Madrid per desconnectar uns dies al sud d'Espanya.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón compleix la seva amenaça i abandona el seu programa | Telecinco

Dijous passat, segons revelava Viva la vida aquest diumenge, Ana María posava terra pel mig. Aquesta viatjava fins a El Rocío per passar uns dies de tranquil·litat i per reflexionar sobre tot el que ha passat durant els darrers dies.

Ana María sap que la situació que viu al si de la seva família és irrespirable. Per això està pensant a canviar de vida per continuar sent ella mateixa, tal com ha volgut fer durant els últims mesos.

La dona d'Ortega Cano alarma els seus companys de Viva la vida

L'andalusa no es va presentar dissabte passat al seu lloc de treball a Viva la vida i han saltat les alarmes a Telecinco. No ha estat fins 24 hores més tard quan Raquel Bollo ha parlat amb algú de l'entorn de la dona del torero. Així, ha explicat el motiu de la seva absència.

L'extertuliana de Sálvame ha donat l'última hora sobre com es troba i la raó per la qual no va anar al programa que li paga. Segons Bollo, la dona d'Ortega «està descansant i evitant el contacte. De moment, està desconnectada», ha sostingut.

Ana María Aldón coincideix a El Rocío amb Gloria Camila

La veritat és que la dissenyadora vol prendre l'aire a El Rocío i així ho confirmava la mare de Manuel Cortés. «Ahir va sortir a fer una passejada i ara necessita aquest descans i aquesta desconnexió». Així s'ha expressat Raquel sobre com està portant la companya aquests dies tan complicats.

Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria Camila Ortega i Ana María van coincidir el passat cap de setmana a El Rocío | TELECINCO

Per si no n'hi hagués prou, la col·laboradora ha apuntat amb qui està actualment la dona d'Ortega. Està «sola amb el seu fill», ha dit Bollo. Finalment, i per tranquil·litzar els companys, la tertuliana ha deixat clar que des del seu entorn afirmen que «no hi ha motiu per preocupar-nos».

▶️ Descubre lo que pocos saben de Ana María Aldón, la mujer de José Ortega Cano

Alhora, la casualitat ha volgut que la dissenyadora hagi viatjat fins a El Rocío el mateix cap de setmana que Gloria Camila.

La filla d'Ortega ha revelat a través de les seves xarxes que està passant uns dies allà, malgrat que el més segur és que no es vegin. Per tots és sabut que totes dues mantenen una relació molt freda i bona part de les queixes d'Aldón s'han centrat en la colombiana.