Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac ja sap que res tornarà a ser com abans amb la seva dona Rociíto

El marit de Rocío Carrasco està esperant que un familiar polèmic parli públicament

Fidel Albiac és al punt de mira després dels últims esdeveniments que ha viscut la seva dona. I és que Rociíto torna a la càrrega amb més força que mai amb l'objectiu de posar entre les cordes la família mediàtica.

A la primera part del seu documental, Rocío, explicar la verdad para seguir viva, l'esposa de Fidel Albiac descarregava tota la seva rancúnia i ràbia contra el seu exmarit, Antonio David Flores. Tot i això, en la segona temporada d'aquesta docusèrie, l'exguàrdia civil pot respirar tranquil perquè, aquesta vegada, l'assumpte no va amb ell.

La veritat és que els que sí que han de tenir por són els membres del clan Mohedano-Ortega, sobretot, els oncles materns de Rociíto, Amador i Gloria Mohedano, i el seu expadrastre, Ortega Cano.

Després de l'estrena de la docusèrie En el nombre de Rocío, Fidel Albiac ha vist que els familiars de la seva dona que més perjudicats han sortit han estat els germans de Rocío Jurado. De manera que la imatge de tots dos està pitjor que mai.

Per aquest motiu, el germà de Rocío Jurado no consent tot el que Rocío Carrasco ha dit sobre ell en els dos primers episodis. Està disposat a explicar tota la veritat, és clar, a través d'una exclusiva.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco sabia que en algun moment Amador li respondria públicament | Mediaset

 

Fidel Albiac és conscient que el pitjor encara ha de venir

Fidel Albiac, acostumat a estar a l'ombra i portar una vida discreta, és conscient que, l'últim any, ha viscut moltes emocions amb la seva dona, Rocío Carrasco. Des que Rociíto va trencar el seu silenci, tots dos estan al punt de mira constantment.

I, malgrat que tenen un gran suport per part del públic, encara han de bregar amb els seus detractors més fidels. Entre ells, la família més polèmica de la dona de Fidel Albiac.

En concret, Amador Mohedano no va dubtar a atacar durament Rocío després d'escoltar les declaracions que va fer aquesta a la segona part de la seva docusèrie respecte a ell.

Després de ser acusat de mal representant de Rocío Jurado, d'una persona aprofitada i un dels responsables del divorci entre la seva germana amb Pedro Carrasco, Amador ha acabat explotant.

La seva paciència ha arribat a un límit i voleu respondre a la seva neboda a través d'una exclusiva. Però, abans que surti a la llum la portada que protagonitzarà, ha preferit avançar alguns pensaments que té sobre Rociíto.

«No li desitjo cap malaltia, però sí un escarment perquè posi els peus a terra i es pregunti què està fent amb la seva família», comentava rotundament.

Amador Mohedano
El germà de Rocío Jurado ataca durament a Rocío Carrasco | Europa Press

 

El germà de la Jurado contra Rociíto

A més, deia que no li agradava haver d'entrar en aquesta guerra mediàtica amb la dona de Fidel Albiac. «Em fa molta pena això. Arribar a aquest punt em sembla, a banda d'una barbaritat, que s'ha passat perquè va degollant».

«A part d'enveja, hi ha molta mala llet, molt odi. Però jo contestaré. Ja que ella va a totes, jo també aniré a totes», deia contundent.

D'altra banda, en la mateixa línia que la dona de Fidel Albiac, l'exrepresentant de Rocío Jurado també ha opinat sobre la relació entre mare i filla. «A veure. Com cony es pot aprofitar d'una cosa que ella ni ha viscut? Ella a la mare no la podia veure, la mare ho sabia i m'ho deia a mi».

Segons Amador, la seva germana li hauria confessat «s'ha de veure la nena aquesta, que passen els dies i és que ni em truca». «Que no sap si jo he tingut un accident a la carretera, si he estat ahir a la nit bé a la meva feina».

Un distanciament en què l'exrepresentant de Rocío Jurado ha assenyalat que «ella patia molt per això».

Imatge de Rocío Carrasco i la seva mare Rocío Jurado en una imatge d'arxiu
Fidel Albiac s'assabenta de la possible relació entre Rocío Jurado i Rociíto | GTRES

Sens dubte, Fidel Albiac i Rocío Carrasco estaran a l'espera que surti la famosa exclusiva que el germà de la Jurado protagonitzarà d'aquí poc. La parella sent certa por al que pugui dir l'oncle d'aquesta, ja que suposaria una contradicció dels fets que ha explicat Rocío fins ara.

Amador Mohedano, que es mantenia allunyat dies abans de l'estrena de la segona temporada de la docusèrie, ha canviat dràsticament d'opinió. I és que ha decidit, novament, respondre a la seva neboda amb una exclusiva que sortiran d'aquí a una mica.

Amador Mohedano, il·lusionat per una bona notícia

A banda d'estar a l'ull de la polèmica per aquesta raó, hi ha un altre motiu de pes pel qual tothom parla darrerament d'Amador. I és que el 25 de juny passat, l'exrepresentant i Rosa Benito van protagonitzar un dels moments més esperats dels últims temps.

Després de vuit anys sense veure's, els que van ser parella van tornar a retrobar-se al programa Déjate querer, presentat per Toñi Moreno. L'episodi d'aquest espai, que ja estava gravat des de fa un temps, va mostrar Amador i Rosa reconciliant-se finalment.

Per a la sorpresa de tots, fins i tot, segurament per a la de Fidel Albiac i la seva dona, tots dos finalitzaven la seva època de rancúnia amb un apassionat petó que va deixar en xoc el públic.

Sens dubte, Amador Mohedano va viure un moment especial que ho ha tingut allunyat del pesar familiar que últimament ha hagut de bregar per les declaracions de Rocío.