App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Ana María Aldón gairebé s'ofega just després de tornar de 'Supervivientes'

La dona d'Ortega Cano ha explicat què li va passar en un directe d'Instagram

Ana María Aldon
Ana María Aldon ha confessat a Instagram que va estar a punt d'ofegar-se en una piscina | Instagram

Ana María Aldon, la dona d'Ortega Cano, ha decidit fer un directe al seu perfil d'Instagram preparant una deliciosa recepta a la cuina de casa seva. La segona classificada de 'Supervivientes 2020' ha confessat algunes anècdotes de la seva vida, i n'hi ha hagut una de després de tornar del reality que no ha deixat indiferent a cap dels seus seguidors. 

Gairebé s'ofega a la piscina

Entre altres moments del tot surrealistes, Ana María Aldon ha explicat com el costum de portar ulleres de bussejar a 'Supervivientes' gairebé li dona un disgust. Tant és així que va saltar amb elles a la piscina de casa seva i va estar a punt d'ofegar-se. «Jo no sé si us heu assabentat, però m'he tirat a una piscina amb les ulleres de bussejar i gairebé m'ofego. No m'ho puc explicar. Després m'han dit que al mar és molt fàcil surar amb les ulleres perquè la sal de la mar fa que suris, però em vaig preguntar, tant he engreixat que m'enfonso aquí a l'aigua? No em podia separar de la vora de la piscina», confessava. 

La dona d'Ortega Cano ha volgut tirar d'humor al seu vídeo d'Instagram, i ha bromejat dient que «no sé per què vaig marxar a Hondures si Espanya és meravellosa. Té racons preciosos, un menjar fantàstic i he marxat a Hondures a passar gana». Ara ha assegurat que l'únic del que té ganes és de descansar a casa i passar estones amb la família: «No tinc ganes d'anar-me'n a la platja de vacances. Estic bé aquí, però sí que vull marxar per veure a la meva gent; a la meva filla, a la meva néta, la meva mare i la meva família».

Ana María ha acabat explicant com és la seva vida després de tornar del reality de Telecinco, explicant que ara tot li passa més de pressa: «Aquest rellotge corre molt. El de Cayo Paloma veia que tenia les piles una mica gastades i caminava poc, però aquí a Madrid... el temps no corre, vola!».