App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El motiu real perquè Rocío Carrasco no vol parlar amb els seus fills

La seva amiga Terelu Campos ha insistit que l'entén

Terelu Campos i Rocío Carrasco
La seva amiga Terelu Campos ha insistit que l'entén | GTRES

Terelu Campos ha donat la clau de la raó per la qual Rocío Carrasco no vol parlar amb els seus fills. La periodista i col·laboradora de Telecinco té molt clar el perquè d'aquesta actitud de la seva amiga de l'ànima: «Sé el motiu pel qual Rocío no parla i, d'alguna manera, l'entenc», assegurava Terelu en la seva última aparició al programa 'Viva la vida'.

«Té por que algú s'aprofiti de la reconciliació amb la seva filla», va explicar la filla de Maria Teresa Campos. «Rocío no ha parlat de determinades coses perquè pensa que podria fer-li mal als seus fills, que són les persones que més estima en el món», deia també Terelu sobre la situació de la seva amiga Rocío.

«Es podria quedar desprotegida»

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco manté el silenci | Gtres

Terelu considera que perquè Rocío Carrasco pugui defensar-se, hauria de fer un pas cap endavant i aquest pas podria acabar fent-li molt de mal. «Es podria quedar desprotegida i que una altra persona s'aprofiti d'això», va confessar a 'Viva la vida'.

«La meva mare li ha dit moltes vegades quan estava veient alguna cosa que no pot ser, que entén que estigui callada però això és inhumà». Per a les Campos, les persones més properes que té Rocío Carrasco en aquest moment, la dona de  Fidel Albiac  hauria de prendre les regnes de la situació i sortir a parlar com més aviat millor.

Rocío voldria aclarir certes acusacions 

«Per primera vegada, se sent amb ganes d'aclarir a determinades persones acusacions que s'han fet sobre ella», finalitzava Terelu Campos. Es durà a terme aquesta reunió de la qual parla la col·laboradora? Tot depèn de  Rocío Carrasco i els seus fills, David i  Rocío Flores.


Comentaris

envia el comentari