Ana María Aldon

Ana María Aldón, culpable i condemnada per un frau que fa tremolar tota la família

La parella de José Ortega Cano tenia un judici pendent amb el seu modista

La dissenyadora Ana María Aldón, esposa de José Ortega Cano, no es troba travessant un bon moment. I és que, fa uns dies, un dels seus germans va sofrir un ictus. I ara, a més, s'ha donat a conèixer que ella ha estat condemnada per la justícia.

En concret, la revista 'Semana' és la que ha revelat en exclusiva que ja s'ha dictat sentència pel judici que l'enfrontava al modista Emilio Salines. Aquest l'havia demandat i ara el jutge condemna a Aldón a pagar-li a ell una quantitat de diners.

L'origen del problema

L'any 2018, Ana María Aldón i José Ortega Cano es van convertir en marit i esposa. I les seves noces no va estar exempta de polèmica. Aquesta es va fer present quan el citat Salines la va demandar pocs dies després de l'enllaç. El que va al·legar va ser que ella s'havia adjudicat públicament el disseny dels vestits de núvia que va lluir. En dir això, segons aquest modista, la dona va trencar el pacte verbal que havien fet que exposaria que ell era el dissenyador d'aquests, a canvi que els hi dissenyés i confeccionés.

Ara, dos anys després del succeït, el Jutjat de Primera Instància número 5 d’Alcobendas ha dictat sentència. En concret, ha reconegut que sí que va existir acord verbal entre Emilio i Ana María. Així mateix, ha exposat que aquest es va complir en certa manera.

Aldón podrà recórrer davant l'Audiència Nacional

Precisament per aquests arguments, el jutge només ha estimat el 50% de les peticions sol·licitades pel modista. D'aquí ve que, encara que aquest demanava ser indemnitzat amb 9.600 euros, només rebrà 4.800 euros per part d’Aldón.

Això sí, en la revista 'Semana' s'ha revelat, a més, que aquesta sentència no és ferma. Això el que suposa és que l'esposa d'Ortega Cano pugui recórrer davant l'Audiència Nacional de Madrid. No obstant això, de moment es desconeix si els advocats d’Aldón decidiran fer aquest pas o no. Caldrà esperar per a sortir de dubtes. De moment, la dissenyadora es manté en silenci davant del que està succeint i segueix centrada en la seva família, com a mostra en Instagram.