Primer pla de la Princesa Elionor

«La princesa Elionor té caràcter i vol imitar Letícia»

Descobrim nous trets de la personalitat de la princesa gràcies a aquest anàlisi detallat de la seva lletra

Sabies que gràcies a la lletra d'una persona pots saber molt més sobre la seva personalitat? Així hem pogut descobrir què s'amaga darrere de la princesa Elionor i definir les particularitats de la seva forma de ser.

Ha sigut la revista 'Vanitatis' la que ha volgut fer aquest gran pas i esbrinar una mica més sobre la futura hereva al tron. Gràcies a l'ajuda de la grafòloga i pèrit-cal·lígraf Begoña Slocker, que ha analitzat al detall la lletra de la primogènita. «Felicito a tots els veïns de Somao pel Premi al Poble Exemplar d'Astúries 2020. Amb tot el meu afecte, Elionor, Princesa d'Astúries». Aquest és el text que apareix a la portada de la revista del 'Poble Exemplar'. Per descomptat, escrit per la mateixa Elionor, qui és la presidenta d'honor de la fundació que atorga el guardó, la Fundació Princesa d'Astúries.

Després que l'1 de setembre s'anunciés el poble reconegut aquest any, i seguint la tradició, Elionor va escriure de pròpia mà aquest missatge dedicat als seus veïns, a través del qual hem pogut conèixer més sobre la princesa.

«Elionor és una còpia de la seva mare, tot i que té el seu propi caràcter»

Begoña Slocker destaca diversos trets de la jove; entre ells, l'admiració que sent per la seva mare, la reina Letícia. «La 'L' d'Elionor té un triangle enrere i és una còpia a la de la seva mare. Però té el seu propi caràcter com mostra el triangle de la 'L' de darrere. Té agilitat mental, així com força de voluntat, com demostren els angles de les 'n', les 's' i les 'r', sempre ben definits», explica la grafòloga.

A través de la seva lletra hem pogut descobrir que Elionor també és planificadora, «com demostra la 'L' del seu nom, que forma part de la mateixa firma. Li agrada tenir les coses previstes». Així mateix, Slocker creu que la Princesa d'Astúries «busca l'afecte, es veu en la unió de les lletres, i també és reservada, per les 'o' tancades. La 'L' inclinada cap a la dreta de la seva signatura significa que tendeix cap als altres, encara que és prudent. El punt final, que també utilitza la seva mare, mostra que és desconfiada. No arriba a fiar-se de tot el món».

Continuant amb l'anàlisi, l'experta afirma que a Elionor «li agraden les tradicions, porta amb molt d'orgull el seu nom sense fastuositats pels seus títols. Això es veu en la paraula 'Princesa d'Astúries', que no la ressalta més gran». Hi ha un altre detall que ha cridat l'atenció de la grafòloga, i són les 't' amb les barres cap amunt, que demostren que «l'atrauen els debats i defensar la seva opinió».

Finalment, Begoña, que també és grafòloga infantil, adverteix que en aquestes edats és fàcil que els joves canviïn de lletra de curs a curs, tot i que reconeix que la d'Elionor és correcta per a la seva edat, el que «és bonic perquè demostra que tampoc és una nena massa madura, és el que ha de ser als seus gairebé 15 anys».