María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'

María Teresa Campos, a punt de prendre una decisió per a la història

La presentadora veterana de Telecinco s'està plantejant un nou rumb en la seva vida. Els seus éssers estimats insisteixen que prengui una decisió

Fa dos anys que María Teresa Campos s'acomiadava del seu paper de presentadora a la cadena de Telecinco després de molts altres treballs en programes de la cadena de Mediaset. En el seu plató de '¡Qué tiempo tan feliz!', la veterana assegurava que l'adeu no era definitiu i estava oberta a nous projectes.

 

Des de llavors, María Teresa Campos ha estat rebuda als platós com a convidada o com a col·laboradora ocasional per a programes com 'Sálvame' o 'Hormigas blancas' —tots dos de Telecinco—, però ni rastre d'un nou projecte.

 

Ja ningú vol a María Teresa Campos

El seu paper dins de la petita pantalla ha canviat molt. La periodista ha deixat de ser presentadora per passar a ser un personatge més, amb les polèmiques que l'envolten des que Edmundo va trencar la relació amb ella i, des que fa un parell de setmanes protagonitzés un enfrontament amb Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sábado Deluxe'.

 

María Teresa Campos vol demostrar que als seus gairebé vuitanta anys encara té molt per a donar. Els seus éssers estimats li aconsellen que es retiri. La veterana està meditant jubilar-se, però encara no ha pres una decisió ferma. Les ofertes de treball no truquen a la seva porta ni el seu estat anímic l'acompanyen. «Estic molt malament, tot això m'està traient la poca salut que tinc», se sincerava Teresa davant els atacs de molts dels seus companys de professió.

 

La seva última jugada

María Teresa Campos és una dona amb molta empenta; forta com poques i amb temperament. En les últimes setmanes hi ha qui l'ha etiquetat fins i tot de tirana i supèrbia, com ho ha fet Víctor Sandoval. A més, una revista s'aventurava a posar en portada que María Teresa Campos està arruïnada i té molts deutes. Consegüentment, la revista ha patit la fúria de la presentadora; la matriarca ha decidit denunciar al mitjà, desmentir la informació i defensar-se en un jutjat.

 

La veritat és que María Teresa Campos ja fa molts anys que s'exposa a la televisió i mai l'havíem vist tan enfonsada, la jubilació d'una de les presentadores més veteranes de la cadena de Mediaset podria estar ben a prop. Què en penseu?