Tamara Falcó amb un vestit blau i mascareta negra

Nou cop per a Tamara Falcó després de perdre el seu pare: mor un familiar

Ha mort Fernando Falcó amb vuitanta-un anys, després d'estar diversos dies ingressat a l'hospital

Sembla que la família Falcó està tenint molts disgustos aquest any. Només han passat set mesos des que va morir Carlos Falcó, el marquès de Griñón, i ara han rebut la trista notícia de la mort del seu germà menor, Fernando Falcó, amb vuitanta-un anys, després d'haver estat diversos dies ingressat greument a l'hospital.

Males notícies per a la família Falcó

Xandra Falcó ha hagut d'acomiadar-se, en pocs mesos, de tres persones molt importants per a ella. Primer va perdre al seu pare, després va ser el seu marit, Jaime Hoyos de Carvajal, amb cinquanta-sis anys, i ara ha estat el torn del seu oncle.

De fet, l'última vegada que es va veure a Fernando Falcó, va ser donant suport a la seva neboda després de la sobtada mort del seu marit. Tiet i neboda van anar junts a dinar a principis de mes a un restaurant de Madrid. Llavors el marquès de Cubas tenia bon aspecte i va atendre molt amablement als periodistes que li van preguntar pels durs fets que acabaven de viure, encara que va rebutjar fer cap declaració.

Amb qui també mantenia una gran relació era amb una altra de les seves nebodes, Tamara Falcó. La guanyadora de 'Masterchef Celebrity 4' no es va perdre la festa flamenca que va organitzar el seu oncle pel seu 80 aniversari fa ja més d'un any, en la qual també es trobava el seu fill Álvaro, qui també està molt unit a la nova marquesa de Griñón.

Els últims anys de Fernando Falcó

Fernando Falcó era fill de Hilda Fernández de Córdova i Mariátegui, marquesa de Mirabel, i Manuel Falcó i Escandón, duc de Montellano. Va heretar el marquesat de Cubas pel costat matern i aquest ara passarà a ser del seu únic fill. Durant els últims anys, Fernando Falcó va dur una vida molt discreta. Han estat molt poques les ocasions en què ha estat vist en públic; només en alguna visita a una de les seves grans aficions, els toros, o en el casament dels ducs de Huéscar.

Es va casar amb Marta Chávarri, besneta del comte de Romans, un matrimoni que va durar sis anys i que va donar vida al seu únic fill, Álvaro Falcó. Després d'això, Fernando es va enamorar de l'aristòcrata Esther Koplowitz, de qui es va separar l'any 2009. Va ser llavors quan es va allunyar definitivament de l'opinió pública.

Des d'aquell moment, el marquès va dedicar-se únicament a la gestió de la finca extremenya Valero, que és una de les millors reserves de caça de cérvol i que va adquirir el 1990 després de la mort de la seva germana Rocío. Allà va gaudir molts anys, fins i tot amb Joan Carles I, a qui coneixia des de la seva infància. Encara que l'any passat, i després de més de dues dècades, va decidir vendre-la.

Una altra gran passió de Fernando Falcó era la defensa dels automobilismes. Va ser president del Reial Automòbil Club d'Espanya (RACE) durant vint-i-sis anys, i l'any 2012 va ser nomenat president de la Fundació RACE amb la intenció d'oferir més activitats per tal de potenciar la mobilitat sostenible. A més, va exercir diversos llocs entre els quals destaquen el de vicepresident de Sogecable, conseller de Vivendi Universal i de FCC Construcción, a més de ser assessor de Citroën i membre del consell regional d'Asep.