Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa comparteix una imatge mesos després i rep una pluja de comentaris

La seva última activitat registrada és un vídeo publicat el 15 de març

Ana Rosa Quintana ha tornat a aparèixer a les xarxes socials. La veterana periodista feia des del 15 de març que estava inactiva en el seu compte personal d'Instagram i sorprenentment, després de vuit mesos, aquesta setmana ha trencat el silenci amb una publicació.

La seva última activitat registrada és un vídeo publicat un dia després de l'esclat de la pandèmia. Hi apareixen diferents personatges de l'espectacle i la cultura donant exemple amb el lema #yomequedoencasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#yomequedoencasa

Una publicació compartida de @ anarosaquintana el

Ana Rosa Quintana reapareix a Instagram

La reaparició d'Ana Rosa Quintana a Instagram ha sorprès enormement als seus 108.000 seguidors, que ja trobaven a faltar les publicacions de la presentadora. En la seva tornada a la xarxa social, la periodista de Telecinco ha optat per compartir una fotografia d'ella muntant en una bicicleta llogada per Madrid. Davant la prohibició d'abandonar el seu municipi de residència, Ana Rosa va aprofitar per fer una sortida en bici diumenge.

La periodista portava un 'look' informal i esportiu per recórrer els carrers del centre de Madrid amb la seva bicicleta elèctrica; el preu és 1 euro per cada 20 minuts. «Diumenge a Madrid» va escriure la presentadora. Davant de tanta expectació, no és d'estranyar que en menys de 24 hores la publicació hagi superat els 10.000 m'agrades i el centenar de comentaris.

Les reaccions a la fotografia d'Ana Rosa amb bicicleta per Madrid

Entre els missatges més destacats vam poder veure alguna crítica negativa cap a Ana Rosa Quintana, però també comentaris que la posen com a exemple de vida. «La senyora... Mentre altres professionals dels mitjans donen una imatge patètica de la seva vida... Aquí la tenim a ella. No tot s'hi val per sortir a TV. A veure si aprenen d'ella i no embruten la imatge del que eren abans» deia un usuari.

Tot i que la majoria van ser comentaris positius, alguns usuaris van utilitzar la ironia per atribuir les crítiques de la periodista a les mesures sanitàries imposades pel Ministeri de Sanitat. «I jo pensant que els madrilenys estàveu segrestats», deia un usuari. Mentrestant, un altre usuari va aprofitar per llançar un dard a la presentadora pel viatge que va fer abans de l'esclat de la pandèmia: «Mira, en el primer confinament en avió cap a Londres, en el segon, en bici» va escriure.

Fins i tot el 'look' de la presentadora va ser objecte de debat. Ana Rosa va optar per roba esportiva completament negra i uns complements que no cridaven l'atenció. La gruixuda bufanda que portava juntament amb la mascareta, impedia gairebé distingir la periodista. «Quin 'look'. Vas d'incògnit» i «que bé, amb la mascareta passes desapercebuda. Alguns avantatges», van ser alguns dels comentaris que van fer referència al 'look' d'Ana Rosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diumenge a Madrid

Una publicació compartida de @ anarosaquintana el