Primer pla de la Princesa Elionor

Un altre príncep: el nòvio que ja podria tenir Elionor

La filla dels reis està a punt de complir quinze anys

La princesa Elionor està a punt de fer quinze anys, una edat en què ja ha de començar a replantejar-se quin serà el seu futur. La primogènita dels reis complirà divuit anys el 2023 i és per això que molts ja estan començant a parlar sobre el seu futur.

Letícia Ortiz: de TVE a la Zarzuela

El futur no és l'única cosa que preocupa a la Casa Reial, ja que també volen posar especial atenció en les relacions amoroses que pugui tenir la jove. Habitualment, al llarg de la història, les diferents monarquies europees buscaven les parelles dels futurs reis. En diverses cases reials intenten ajuntar a prínceps i princeses de diversos països així com els infants i les infantes. Aquest és l'exemple de Joan Carles i Sofia, ambdós de sang blava. L'emèrit i la grega es van casar enamorats, tot i que, segons els escàndols del Borbó, sembla que no tot era tan idíl·lic.

Felip és dels pocs que ha trencat aquesta tradició, ja que es va casar amb Letícia Ortiz, una jove periodista que despuntava en aquest àmbit. L'actual reina va arribar a presentar el 'Telediario' de TVE i no tenia cap vincle amb cases reials europees.

El futur amorós d'Elionor

El focus mediàtic el té Elionor, que sembla que podria tenir un noiet a l'escola. Alguns mitjans com 'En Blau' han volgut relacionar la primogènita dels reis amb un altre príncep europeu. El citat mitjà explica que Cristian de Dinamarca seria un bon xicot per Elionor, a més el jove també ha fet quinze anys recentment. Ara bé, 'En Blau', no ha estat l'únic mitjà que ha especulat sobre el futur amorós d'Elionor, ja que molts altres fins i tot han fet articles amb llistats on apareixen diversos candidats per a la princesa.

Afortunadament, la realitat és que vivim en una època diferent, en què cadascú és lliure d'estar amb la persona que vulgui. Elionor ha de ser lliure a l'hora de triar el seu futur amorós. És una jove de gairebé quinze anys i en breus començarà a enamorar-se com fan gairebé totes les persones d'aquesta edat. Veient l'exemple del seu pare, segur que la princesa tindrà la suficient llibertat per estar amb qualsevol persona sense que ningú de la seva família ho jutgi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HKH Prins Christian fylder 15 år i dag?? Voigt

Una publicació compartida de Franne Voigt (@franne_voigt) el