Primer pla de la concursant de La isla de las tentaciones, Andrea Gasca

Andrea torna a ser notícia: l'operació que s'ha fet després de la Isla

La 'influencer' Andrea Gasca repeteix experiència al quiròfan. Disgustada amb el resultat de la seva primera operació de pit, ha tornat a sotmetre's a una intervenció i explica com se sent

Andrea Gasca ho ha tornat a fer. La catalana, insatisfeta amb l'operació de pits a la qual es va sotmetre fa cinc anys, ha tornat a passar per quiròfan. «He pres aquesta decisió i estic molt contenta, fa temps que volia fer-ho. Em vaig operar fa cinc anys, però no vaig aconseguir el resultat que volia», confessa Andrea.

 

Recuperada de la seva nova intervenció, Andrea ha confessat als seus seguidors d'Instagram, que ja sumen 304K, que està «molt contenta» amb el resultat d'aquesta última operació de pit, i els mostra com li han quedat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay wild

Una publicació compartida de ANDREA (@anddreagb) el

 

La influencer s'acomiada dels sostenidors especials que utilitzava per alçar els seus pits. «La part de dalt no estava completament farcida», assegurava, per la qual cosa s'ha sotmès de nou a la intervenció de pit. Andrea aposta per una forma «més rodona» i amb major volum, que ha aconseguit obtenir gràcies a un canvi de les seves pròtesis mamàries anatòmiques per altres amb forma rodona. Ara, la jove presumeix d'«un bust més accentuat de forma natural», expliquen els experts de la clínica on es va operar Gasca.

 

Andrea repeteix la història

Andrea és una noia que li agrada repetir experiències, o almenys acabar el que no va poder acabar en el seu moment. A part de la seva segona operació de pits, la catalana es va endinsar per segona vegada en l'aventura de 'La isla de las tentaciones'. Aquesta vegada ho va fer sola.

 

La influencer va participar en la primera temporada del programa de Telecinco junt amb la seva exparella Ismael. Envoltada per un entorn paradisíac i en companyia d'un esvelt ros d'ulls clars, Óscar, Andrea es va deixar seduir i va fer fora de la seva vida a la seva parella per fer-li lloc a Óscar. Tot i això, el festeig amb Óscar no va durar molt.

 

La parella va trencar en ple directe durant l'emissió de 'El debate de las tentaciones'. Ismael revelava en ple plató que, després de la foguera final, havia mantingut relacions sexuals amb la seva exparella i, en aquell moment, parella d'Óscar. El jove no va posar en dubte la versió del murcià i va decidir trencar amb Andrea.

 

Gasca va decidir participar un altre cop al programa per trobar un nou amor, igual que va fer Óscar. Tot i que encara estava dolguda per la ruptura amb la seva exparella, una sensació que es va accentuar quan ell també va entrar en el concurs, sembla que la catalana almenys ha trobat una nova il·lusió dins el programa.