Fotomuntatge de Ana María Aldón i Rocío Jurado.

«Ana María Aldón fa l'amor sota l'atenta mirada de la Jurado»

Ana María Aldón ha estat molt criticada per un rostre de Telecinco després de les últimes declaracions

Ana María Aldón ha revolucionat la premsa del cor durant els darrers dies. I ha estat perquè ha confessat detalls de la seva relació amb el seu marit, Ortega Cano. Per això han sorgit rumors que indiquen que podrien estar vivint una crisi i, fins i tot, a la vora de la separació.

I per aquestes declaracions s'ha posat a l'ull de l'huracà. Ha rebut les crítiques de la filla del torero, Gloria Camila, i també d'una cara de Telecinco. Estem referint-nos a Alessandro Lequio, que l'ha atacat amb vehemència i contundència.

Ana María Aldón i les seves controvertides paraules

Fa uns dies que l'esposa d'Ortega Cano es va sincerar completament amb els espectadors i companys de Viva la vida. En aquest programa va exposar que n'està molt farta de l'actitud del seu marit: «Tinc ganes de sortir, de divertir-me, d'entrar, d'anar-me'n a la fira, al Rocío, a la Setmana Santa. Però li ho dic i no fa efecte, jo ja no sé de quina manera dir-ho».

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón va deixar clar el seu malestar per l'actitud del seu marit. | Mediaset
 

A més, va dir que n'està farta que ell no deixi de parlar i de demostrar el seu amor a qui va ser la seva dona, Rocío Jurado. Va dir: «Estem venerant una persona que, malauradament, fa molts anys que no hi és. I pels que tenim al costat, què?».

Així mateix, va exposar: «Fa deu anys que estem junts i jo espero que en algun moment sigui el meu moment. Hem passat etapes molt dolentes i jo hi he estat. Espero que arribi l'instant en què gaudim, sortim, entrem i visquem la vida».

Alessandro Lequio carrega contra Ana María Aldón

Les paraules d'Ana María Aldón i les conseqüències que aquestes li han portat, com l'enuig d'Ortega, han estat analitzades a El programa de AR. Un espai on Alessandro Lequio ha estat molt dur amb la seva companya de cadena. Ho ha fet després que ella també posés en qüestió els comentaris sobre la seva figura.

Tan vehement com sempre, ha deixat anar: «Des del primer moment ha explicat les intimitats més grosses, mai més ben dit. No només va dir a Supervivientes que el seu marit tenia els ous més grans, sinó que va afegir que els tenia molt bons. Si això no és parlar o explicar intimitats, ja no sé què són les intimitats».

A això hi ha afegit: «Saps què passa? Que tenim molt mala memòria. No només va dir això, fa dues setmanes va afegir que estava desatesa».

Primer pla d'Alessandro Lequio
Alessandro Lequio ha estat molt crític amb Ana María Aldón. | GTRES
 

En aquest punt, Marisa Martín Blázquez ha volgut prendre la paraula per defensar Ana María Aldón. Ho ha fet exposant que l'esposa del torero no ha revelat detalls íntims a les seves últimes declaracions.

A Lequio no li ha convençut el que s'ha dit, però ha volgut defensar en alguna cosa Ana. Així ha plantejat que «José és un home marcat per la Jurado, però per respecte a la seva dona i al fill que tenen en comú, hauria de redecorar casa seva. L'habitatge és ple de fotos de la cantant»-

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Lequio ha entès que Ana María Aldón estigui farta que Ortega tingui sempre present a Rocío Jurado. | GTRES
 

«És més, suposo que fins i tot fan l'amor sota la mirada de la Jurado. Té fotos per tot arreu».

Però, quan semblava que havia canviat de posicionament, va tornar a donar un nou revés a la col·laboradora de Viva la vida. Ho va fer manifestant: «Jo l'únic que he fet és comentar les seves paraules. Si ella no hagués parlat, jo no estaria dient res».