Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.

Ana María Aldón maquina el pla perfecte per a executar la venjança sobre Ortega Cano

Ana María Aldón es prepara

Ana María Aldón és la protagonista indiscutible de l'estiu. La dissenyadora no s'esperava que la seva vida faria un gir de 180º des de la seva sortida de Supervivientes.

El seu pas per l'illa més famosa de Telecinco li va fer agafar la seguretat i la gosadia que havia perdut al costat del seu marit. D'Hondures va saltar a la televisió i allà va començar a demanar el seu lloc vital i professional i tot semblava anar bé.

Però, pel que sembla, ara la guerra a casa d'Ortega Cano està en un dels seus punts més àlgids. El destre ha esclatat contra la premsa, davant de les preguntes sobre la seva imminent separació d'Ana María. Cada vegada que li pregunten pel carrer, diàriament i diverses vegades, s'enfada i insulta els reporters.

Per la seva banda, Gloria Camila Ortega seria una de les causes de la crisi matrimonial. La filla del torero, malgrat les seves maneres suaus i la seva actitud angelical i modesta, continua disposada a dinamitar definitivament la parella.

Així doncs, ha confirmat que acaba de fitxar com a col·laboradora de Ya es verano, l'espai que comença aquest cap de setmana a Telecinco. Això significa que allò que deia que els problemes familiars cal resoldre'ls a casa, no ho aplicarà.

Davant aquesta nova ofensiva de Gloria Camila, i ja en van unes quantes, Ana María ja ho dona tot per perdut, com apuntava l'últim dia de Viva la vida. Això vol dir que ha de moure fitxa. Una de les opcions que li ronda pel cap des de fa temps suposaria el cop perfecte.

Ana María Aldón, disposada a defensar-se dels atacs de Gloria Camila

Ana María Aldón no vol seguir sotmesa a la llei del silenci que impera a casa d'Ortega Cano. Així ho ha explicat Kiko Giménez, l'ex de Gloria Camila i víctima també d'aquests vetos familiars que també el van afectar quan estaven junts.

Inicialment, Ya es verano volia comptar amb Gloria i amb Ana María al programa, però la filla d'Ortega ha estat contundent «O ella o jo», asseguren a Informalia que li va plantejar a la productora. Finalment, es van decantar per ella, per la qual cosa Ana María no té en aquests moments un espai televisiu on donar la seva versió.

Tanmateix, hi ha una oferta molt atractiva que fa temps que té damunt la taula. Es tracta de Sálvame, el programa que l'ha defensat i amb què ja ha flirtejat amb l'excusa de la Sálvame Fashion Week.

Tenir una cadira allà, a més de tot l'equip de col·laboradors a favor seu, seria una jugada mestra per colar a l'opinió pública els seus arguments. L'entorn d'Ana María dona per fet que aviat la veurem al costat de Jorge Javier Vázquez. De moment, la seva filla Gema ja ha fet un pas significatiu i avui explicarà la seva versió dels fets al Deluxe.

Rocío Carrasco a 'Sálvame'
Ana María Aldón s'ha apropat a 'Sálvame'. | Telecinco
 

Ana María Aldón ja dona el seu matrimoni per trencat, de manera que vola lliure. Dues exclusives i diversos programes de televisió li poden donar la solvència necessària per complir el seu somni. Ella vol obrir un estudi de disseny de moda a Madrid i tenir el seu negoci.

Si a més, pot posar Gloria Camila al seu lloc i explicar l'infern que ha hagut de passar a casa d'Ortega Cano, doncs molt millor per a ella.