Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós

Ana Obregón tria els seus hereus després de confirmar el delicat estat de salut

La mare d'Álex Lequio ha volgut seguir amb una curiosa tradició

En els darrers temps, la vida d'Ana Obregón ha fet un gir radical. I és que, l'any 2020, el seu fill, Álex Lequio, moria a causa d'un càncer que patia des de feia dos anys. A partir de llavors, la biòloga no aconseguia aixecar el cap i, de fet, en nombroses ocasions va arribar a confessar que «li costa tant de viure».

Sens dubte, és una dura època per a la presentadora. A més, cal recordar que, poc temps després que el seu fill perdés la vida, la mare de la model també moria a causa del seu estat delicat de salut.

Ana Obregón plorant
La presentadora ha decidit seguir endavant | GTRES

Tot i això, després d'aquests demolidors episodis viscuts, Ana Obregón fugia de Madrid per desconnectar i relaxar-se a les platges que té davant del seu luxós xalet a Cala Millor (Mallorca). I, malgrat que està acompanyada del seu pare, la veritat és que no pot evitar recordar el seu fill, amb qui cada any passava la temporada d'estiu.

Ana Obregón protagonitza un dels posats més durs de la seva vida

Cada vegada que sorgeix, Ana Obregón sempre dedica a Álex Lequio mostres d'afecte públicament. Justament, fa unes setmanes, la biòloga publicava una imatge amb el seu fill a munt d'un vaixell a l'illa de Mallorca, on estiuejaven any rere any.

L'ex d'Alessandro Lequio ho feia amb motiu per homenatjar la memòria del seu estimat fill, que feia tres anys que havia mort. «26 mesos sense tu. Odio el dia 13», començava dient.

«Fa 26 mesos vaig haver de dir adeu per sempre al meu fill, l'amor de la meva vida, i des de llavors em costa tant viure. Aquestes fotos són d'un dels teus últims estius a Mallorca, adoraves el blau turquesa del mar mediterrani i aquestes onades que cada dia em canten el teu nom: Aless», tancava.

Encara que es troba immersa en el seu dolor, tot apunta que la biòloga, a poc a poc, va refent la seva vida. I és que la revista Hola! ha aconseguit l'inimaginable aquest passat dimecres, 27 de juliol.

Després d'aproximadament tres anys sense protagonitzar les seves famoses imatges exclusives d'estiu, Ana Obregón ha donat la benvinguda a aquesta temporada de calor tornant a posar per als mitjans. És així, ha volgut seguir amb la seva tradició especial.

Tot va començar el 1992, any de naixement de l'Álex. La presentadora, summament aclaparada per l'assetjament mediàtic que estava rebent per la premsa que en volia capturar una instantània amb el fill, es va veure obligada a fer un tracte.

Així mateix, a canvi que la deixessin tranquil·la, es decidia a posar per als mitjans i protagonitzar diverses portades. A partir de llavors, es va convertir un costum per a Ana Obregón, que posava al costat del seu petit. Això sí, finalment, va cessar quan va morir el jove.

Ara, però, ha volgut reprendre la seva tradició i seguir endavant. Tot i que, novament, ha ofert una de les entrevistes més dures fins ara.

«El que em mata de pena és que jo era tan feliç... i no ho sabia», deia. «Des que el meu fill no hi és, sembla que visc, però no visc. És que la pèrdua d'un fill és tremenda», afirmava.

«En aquesta casa, construïda sobre el mar, hi ha molta pau i unes vistes precioses», explicava. «Però és clar, sense el meu fill i sense la meva mare, doncs estic molt trist. Les persones a qui més estimo a la meva vida em falten», deia emocionada.

Els diners que ha recaptat Ana Obregón per a una bona causa

Sens dubte, està sent un estiu molt complicat per a Ana Obregón. I és que, malgrat que s'ha animat a continuar amb la tradició, la veritat és que ho ha fet amb un motiu.

«Ara, aquest posat té un altre sentit per a mi. Un sentit solidari perquè els seus beneficis aniran destinats a la fundació d'Aless», confessava. «Vaig creure que mai tindria forces de tornar-ho a fer, ni tan sols de somriure», deia.

Ana Obregón i el seu fill, Álex Lequio
El gran gest que ha fet Ana Obregón pel fill| Catalunya Diari

«Però no hi ha res que em reconforti més que ajudar els altres i, d'aquesta manera, poder seguir amb el teu llegat», deia sobre això. Alhora, aclaria que ho feia exclusivament en honor al seu estimat Àlex.

«En realitat, tot el que faig a la meva vida ho faig pel meu fill. Ara mateix, res em fa feliç», tancava. Sens dubte, ha estat un homenatge molt emotiu al seu fill mort i que, per descomptat, no serà l'últim.

La veritat és que, des de fa temps, Ana Obregón acaba d'escriure l'obra que va començar el seu fill. Les vendes que s'arrepleguen ajudaran, novament, a la fundació que té la presentadora per investigar el càncer.