Julio Iglesias

Julio Iglesias reapareix i deixa clar què passa realment amb la seva salut

Julio Iglesias té 78 anys i alguns periodistes del seu entorn han especulat amb el deteriorament físic de l'artista

Julio Iglesias ja està fart que s'especuli amb el seu estat de salut. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de sortir públicament per aclarir una vegada per tot aquest tema.

Des de fa diverses setmanes, l'artista ha esdevingut una de les persones més perseguides pels mitjans. Des que un periodista argentí va assegurar que l'intèrpret espanyol estava passant per un mal moment de salut, no es parla de res més. Durant una de les emissions del programa Argenzuela de la cadena argentina C5N, Jorge Ria va assegurar que el periodista denominat com El Puma li havia explicat l'estat en què actualment es troba Julio Iglesias.

«El Puma va anar a visitar Julio Iglesias a Miami perquè està muntant una producció musical de duets i va dir que volia fer una col·laboració amb ell», va començar explicant el periodista.

«Entra aquest cantant amb la seva dona a la mansió de Julio i pregunta "on és en Julio Iglesias?". "Al jardí", li responen», ha assegurat a continuació.

«Van caminant i lluny es veu en Julio. Quan s'hi van acostant, veuen que no estava assegut en una cadira normal, sinó que era una cadira de rodes. Té problemes de mobilitat», va confirmar amb rotunditat.

Julio Iglesias
El veritable estat de salut de Julio Iglesias surt a la llum. | GTRES

Ara, ha estat el mateix Julio Iglesias qui ha decidit fer un pas endavant per desmentir totes les informacions que han sortit a la llum.

Julio Iglesias tanca la polèmica

Julio Iglesias ja està molt cansat de tots els rumors que han sortit sobre el seu estat de salut actual. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de desmentir-los públicament.

Aquest dijous 28 de juliol, el programa de La Sexta, Mas vale tarde, han dedicat part de la seva emissió a comentar totes les informacions que han sortit sobre això. Segons la revista Semana, el cantant ja ha viatjat a Marbella per passar uns dies de vacances amb el seu fill. A més, aquest format ha assegurat que té molt bones notícies sobre l'estat de salut de Julio Iglesias. La periodista Amparo de la Gamma ha estat l'encarregada de donar-ne tots els detalls.

«Ell està molt bé, com ho pot estar una persona de 78 anys», ha assegurat la comunicadora. «Està tan bé que, després del seu viatge a Marbella, a la finca Las cuatro lunas, se n'ha anat a Polònia perquè està encarregant un vaixell per a tota la família».

«És cert que porta des del 2014 sense actuar, però li acaba de dir al seu amic Ramón Arcusa que al novembre farà una gira, que començarà una altra vegada a fer concerts».

D'altra banda, el programa ha rescatat unes declaracions del mateix Julio Iglesias en què aclareix com es troba actualment. Durant la seva intervenció al programa radiofònic, El partido de Cope, va assegurar que la seva salut és immillorable.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias vol tornar als escenaris. | Gtres

«Vaig sortir en unes fotos amb unes noies maquíssimes perquè m'havia trencat la tíbia i el peroné, i vaig sortir molt prim… Però ja va passar i estic molt millor d'allò que sento i llegeixo, perquè m'han matat 15 o 20 vegades. Estic de categoria. Fins al punt que la meva intenció és tornar a cantar en tres o quatre mesos», va assegurar el mateix cantant el gener del 2022.

L'amic de Julio Iglesias dona la cara

Després de conèixer les declaracions del periodista argentí Jorge Ria, El Puma va decidir sortir públicament a desmentir tota la informació que havia donat aquest comunicador en relació amb l'estat de salut de Julio Iglesias.

«Per als que estan interessats en la salut de Julio Iglesias: ens comuniquem i deixin-me dir-los que està bé, molt bé, amb moltes ganes. Em va dir que al novembre comença la seva gira. Està perfectament del seu cervell, del seu cos. Déu vulgui que el tinguem per molt de temps més».

A més, José Luis Rodríguez va deixar molt clar que ell «mai no parlaria malament de Julio i menys de la seva vida privada». «El vull, el respecto i l'admiro molt en l'àmbit musical i personal».