Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Ana María Aldón, obligada a separar-se de José Ortega Cano

La tertuliana està travessant una època molt complicada

La crisi de parella entre José Ortega Cano i Ana María Aldón sembla que no té fi. Després de les últimes declaracions incendiàries de la tertuliana, avui ha sortit a la llum una informació que pot desencadenar la separació definitiva.

Dilluns passat,14 de març, a Telecinco es va debatre sobre la crisi profunda que travessa el matrimoni format per Ortega Cano i Aldón. Va ser a 'El programa de Ana Rosa', on es va posar el focus en un aspecte cridaner del que la dissenyadora ha explicat sobre la vida personal del seu marit.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ortega Cano i Aldón estan passant un mal moment com a parella | GTRES

Entre altres coses, Aldón va explicar diferents coses sobre la casa on viu amb el torero des de fa anys. Llavors Alessandro Lequio va prendre a paraula per a respondre a tot el que Ana María havia dit sobre la seva vida amb el destre.

I és que el col·laborador italià va carregar amb duresa contra la parella d'Ortega Cano després del que aquesta va dir a 'Viva la vida'. A Lequio li va cridar molt l'atenció que expliqués, entre altres coses, com és la decoració de casa seva.

Les fotos que poden trencar el matrimoni de manera definitiva

«Ha de redecorar casa seva. Suposo que fins i tot fan l'amor sota la mirada de la Jurado... La casa està plena de fotos de la Jurado», deia Alessandro Lequio als seus companys de programa. Després d'aquestes paraules, Joaquín Prat va saltar i es va preguntar el següent: «Qui ha dit això de redecorar casa seva? Per què?».

Primer pla de José Ortega Cano amb cara de sorpresa
Pel que es veu, Ortega Cano té la casa plena de fotos i records de Rocío Jurado | GTRES

Pepe del Real, col·laborador del 'club social' del programa, va respondre al presentador. «Perquè la casa és una mica museu de Rocío Jurado, Joaquín», revelava.

Llavors Alessandro Lequio va aclarir per què havia opinat així sobre l'habitatge on viuen Ana María Aldón i José Ortega Cano.

«És una metàfora, però suposo que la casa està plena de fotografies. No recordes el famós Skype que va fer amb 'Supervivientes', en què sortia un quadre de la Jurado?», va dir el comte.

«Que no és només un quadre, que la casa és plena de records!»

Aleshores Joaquín Prat va intentar donar la cara pel vidu de Rocío Jurado dient que és normal que tingui quadres de la cantant a casa seva. Va criticar l'actitud dels seus companys i els va respondre amb contundència.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Sembla que Ortega Cano no ha superat la mort de Rocío Jurado | Cedida

«Que Ortega tingui un quadre de la seva exdona morta al despatx no significa que...», va dir sense poder acabar la frase, ja que Pepe del Real el va tallar.

«Que no és només un quadre, que la casa és plena de records! Que ho hem vist al programa del Bertín. A la casa hi ha tot de fotos de Rocío Jurado», va sentenciar en defensa d'Ana María Aldón.

«Ana María no és mestressa i senyora per a redecorar aquesta casa»

Així, el col·laborador va seguir criticant Ortega Cano sense tallar-se ni un pèl. «Ana María Aldón reclama el seu lloc dins de la parella», va deixar anar.

Mentrestant, Joaquín Prat va quedar en xoc després d'escoltant el que van dir els seus companys en ple directe. «Si la casa és com dieu, entenc que ella senti que casa seva és a Sanlúcar, és que no!», va exclamar.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón no està a gust a la casa on viu amb José Ortega Cano | Mediaset

Pepe del Real no va parar fins que va deixar Ana María Aldón ben pentinada. «Fa uns anys, van fer una reforma a la casa segons les preferències de la Gloria Camila. L'Ana María va escollir alguna cosa, però ella no és mestressa i senyora per a redecorar aquesta casa», va concloure del Real.