Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió

Antonio David podria perdre la casa: el document que trenca la seva família

Segons Telecinco, Antonio David Flores hauria mentit a Marta Riesco en una cosa important

Des que Antonio David Flores, excol·laborador de Telecinco, va començar una relació amb la periodista Marta Riesgo, Olga Moreno, guanyadora de Supervivientes 2021 i exdona d'aquest, ho està passant malament. 

Darrerament ha sortit a la llum un escàndol que podria suposar la fi d'una de les històries d'amor més populars del moment.

Antonio David, segons Viva la Vida, continua casat amb Olga Moreno, mare de la seva filla Lola. Hi ha un document que demostra que el matrimoni encara existeix, tot i que no fan vida en comú. Raquel Bollo, íntima amiga de l'empresària andalusa, ha sigut qui ha donat aquesta notícia tan polèmica.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Olga Moreno.
Antonio David segueix casat amb Olga. | CatalunyaDiari

Antonio David Flores presumeix d'estar enamorat de la seva nòvia Marta, de fet, la periodista somia casar-s'hi en algun moment. El problema és que aquesta boda no se celebraran mai perquè l'excol·laborador continua casat amb Olga.

Alguns col·laboradors de Telecinco diuen que Riesco prendrà una decisió després de sortir aquest escàndol.

Marta Riesco, seguint la informació de Socialité, li ha donat les claus de la seva casa al pare de Rocío Flores.

Suposadament, conviuen en una casa situada als afores de Madrid, a una de les zones més exclusives. Tot i això, Antonio David podria perdre aquesta casa si la seva nòvia no permet que continuï casat amb Olga. 

Antonio David, al descobert: «No cal»

Antonio David Flores ha parlat de Marta alguna vegada, però sempre ho ha fet per demanar respecte.

Entén que ella no té res a veure en els seus problemes mediàtics i no vol que els seus enemics l'ataquin perquè està relacionada amb ell. Però això arriba massa tard perquè els aliats d'Olga Moreno ja han començat a atacar-la.

Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores podria haver ocultat informació a Marta Riesco. | Catalunya Diari

Raquel Bollo creu que Flores hauria d'haver frenat a Marta, ja que la periodista s'estaria passant de la ratlla. Se suposa que no vol ser famosa, però no para de fer coses que estarien fent mal a Olga.

«Entenc que hagis de ser feliç, però si aquesta noia no vol ser famosa, talla-la una mica perquè no cal que digui tantes coses. No cal que parli tan públicament si no vol ser personatge públic», explica Raquel a Viva la Vida. També, ha dit que la seva amiga Olga segueix casada amb el nòvio de Marta Riesco i que només s'han separat físicament.

La família de Riesco podria prendre mesures en l'assumpte, ja que mai han acceptat a Antonio David. No té bona imatge pública i els amics de la periodista saben que tothom que està amb ell surt perjudicat.

Antonio David Flores se sorprèn: «Em vull casar»

Antonio David segueix casat amb Olga Moreno, però aquest ha explicat que la situació amb ella no canviarà. Continuen tenint bona relació, però ja no estan enamorats i no es reconciliaran.

Marta Riesco, seguint les teories de Telecinco, podria prendre mesures contra la seva parella i exigir-li que abandoni la casa o que se separi d'Olga.

Mentrestant, Rocío Flores i la seva família ho estan passant malament perquè no deixen d'estar dins la polèmica. Encara que la jove és molt discreta i sempre respon educadament a les preguntes dels periodistes, sempre passa una mala estona.