Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón posa una condició per divorciar-se que ningú acceptarà

La condició que Ana María Aldón proposa per divorciar-se no s'acceptarà

Ana María Aldón va aparèixer a la vida de José Ortega Cano quan ell menys s'ho esperava. I és que, després de la mort de la gran i excel·lentíssima Rocío Jurado, va haver d'aprendre a conviure amb la seva absència.

No és fàcil refer la teva vida quan una de les més grans d'Espanya ha mort i has tingut la sort d'estar casat amb ella. Van tenir un matrimoni feliç, però tota història d'amor s'acaba. I ara el torero ha viscut el mateix amb la dissenyadora.

Ana María Aldón, a l'ombra de la cantant

El matrimoni entre la cantant i Ortega va ser molt feliç i van arribar a adoptar dos fills. Però, quan va enviudar José Ortega Cano, li va costar molt recuperar-se d'aquest cop tan dur.

Tot i això, el 2012, va sortir la notícia que el torero havia tornat a trobar l'amor amb Ana María Aldón. La seva companyia va ser breu, fins que el torero va entrar a la presó, però sempre tenia l'exconcursant de Supervivientes al seu costat. Un temps després, el 2018, es van casar.

D'aquest matrimoni, va néixer un fill, José María (2013). I la veritat és que ells dos tenien un matrimoni sòlid i estable com la relació d'Ana María amb els fills d'Ortega Cano.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón i José Ortega Cano passejant. | Europa Press
 

Com sabem, no tot és tan idíl·lic com sembla, i la parella va començar a patir una crisi. No va ser fins fa unes setmanes que tots dos van anunciar la seva separació.

Ana María va visitar el plató de Sálvame per parlar sobre el seu divorci amb el torero, i efectivament va sortir a la llum molta informació sobre la família d'Ortega Cano que no ens esperàvem.

Per començar, l'ara exdona de José Ortega Cano va dir que no tenia intencions de separar-se perquè tenia esperances que el seu matrimoni amb el torero tornés a prosperar. Tot i això, va confessar que sempre es va sentir apartada perquè ell deia que Rocío és i serà la dona més important de la seva vida.

Ana María Aldón i Jorge Javier
Ana María Aldón explica la seva versió al plató de 'Sálvame'. | TELECINCO
 

Com tampoc no és real la bona relació que ella tenia amb Gloria Camila i amb José Fernando, els fills d'Ortega Cano. Per part d'ells i de Rocío Flores, ha rebut burles i conspiracions. Però el pitjor per a Aldón és que van fer una prova d'ADN d'amagat per comprovar si el seu fill era veritablement del torero.

Un acord de divorci que no es vol signar

Després de la notícia sobre la separació entre la dissenyadora i Ortega Cano, es va començar a negociar l'acord de divorci. Tot estava perfectament arreglat fins que el vidu de Rocío Jurado va fer marxa enrere a l'últim moment i va decidir no signar-ho, per què?

Els acords de divorci més importants eren que José Ortega Cano havia d'enviar-li a Ana María Aldón 1.000 euros al mes per a les despeses del seu fill -incloent-hi la seva educació- i pagar part del lloguer de la nova casa a què s'ha mudat l'exconcursant de Supervivientes.

El manteniment per part del torero del seu fill seguirà vigent encara que ell mori i, quan la dissenyadora aconsegueixi parella, les despeses adreçades a ella cessaran.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón, José Ortega Cano i el fill de tots dos. | Europa Press
 

Fonts properes a José Ortega Cano li han recomanat replantejar-se aquest acord, ja que qui ha de mantenir és el seu fill i no la seva exdona.

Pel que se sap, el patrimoni que Ana María Aldón posseeix no és escàs, per la qual cosa no suposaria un problema que aquesta clàusula fos canviada.

Sens dubte, podem esperar que, pel bé del fill que tenen, les negociacions arribaran a bon port i ja puguin sentir-se alliberats d'aquesta tasca.