Ana María Aldón de perfil plorant a un plató de televisió.

Ana María Aldón no pot amagar més els rumors sobre Ortega Cano

Ana María Aldón i José Ortega Cano travessen un moment delicat en el seu matrimoni

La situació entre Ana María Aldón i Ortega Cano ha arribat al límit. La parella travessa un delicat moment del qual tothom està sent testimoni.

I tot, per l'arribada de Rociíto a la televisió. Després que la filla de Rocío Jurado protagonitzés un documental explicant el pitjor de la família Ortega, el torero no aconsegueix aixecar el cap.

Les seves últimes intervencions a la televisió es resumeixen a lloar la que va ser la seva dona, Rocío Jurado, i això no ha fet més que enfadar i entristir Ana María.

Primer pla d'Ana María Aldón.
Ana María Aldón no suporta que José Ortega Cano parli de Rocío Jurado. | Europa Press
 

«Des que va començar la sèrie, el noto més absent. No et pot dir si pensa més en la seva dona, però sí que està més absent», explicava la gaditana a Viva la vida.

«Jo entenc que ell estimi molt Rocío Jurado, però ella, lamentablement, ja no hi és. Jo sí que hi estic, i valc la pena, jo també tinc coses bones, soc una persona», concloïa Ana María.

Les confessions que ho emboliquen tot

Com es podia esperar, aquestes declaracions no han agradat gens a la família. No estan a favor que Ana María Aldón airegi a la televisió els seus problemes personals i menys, que tothom se'n faci ressò.

Així ho va confessar ella mateixa el cap de setmana passat, defensant-se dels atacs que havia rebut de la seva pròpia família. Segons ella, la seva intervenció a Viva la vida només consistia a donar un toc d'atenció al seu marit.

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida' demanant atenció al seu marit. | Mediaset
 

«Em vaig treure un pes de sobre que tenia la necessitat de deixar anar. Va ser una crida d'atenció, només això. Un 'estic aquí, al teu costat, aixeca't'. És el que reclamo, una mica d'alegria», explicava a Telecinco.

Es confirmen els rumors

Després d'aquestes declaracions, Ana María ha intentat calmar l'ambient, publicant, fins en dues ocasions, fotografies amb el seu marit. Les xarxes socials n'han estat testimoni, però la paraula 'crisi' segueix acompanyant la parella a cada titular.

Als passadissos de Telecinco es rumoreja una possible ruptura, i al plató de Sálvame, també. Sense anar més lluny, l'últim a llançar-se a la piscina ha estat Jorge Javier Vázquez.

Segons el presentador, «aquest matrimoni està més que trencat». Creu que Ana María no trigarà a separar-se'n.

«No hi ha res pitjor que quan dius 'lluitaré per salvar el meu matrimoni'. Això és que ja està fet malbé», concloïa.

El problema de l'edat

Ana María ha assegurat més d'una vegada que necessita moviment, alegria i no sentir-se estancada. Una cosa que, segons els col·laboradors de Sálvame, Ortega Cano no pot donar-li.

«Ella es va casar sabent que ho feia amb un home molt gran, no li pot exigir que li segueixi el ritme. Estem davant d'una persona amb problemes de cor, a qui els metges recomanen que porti una vida tranquil·la», explicaven.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Alcón assegura que Ortega Cano es troba bé. | GTRES
 

Però el problema de la salut no és una cosa que preocupi Ana María, ja que segons ella, el torero «es troba millor que mai». Trobarà la parella una solució per salvar el seu matrimoni?

Ana María ho té difícil si tenim en compte les últimes declaracions de Gloria Camila. A la filla d'Ortega Cano no li ha agradat gens que la gaditana parli del seu pare a la televisió.

L'ambient està més tens que mai, per això la noia va esclatar fa unes hores amb la premsa. Farta que li insinuïn la separació del seu pare, Gloria ha suplicat clemència. «Per què em fas a mi aquest tipus de preguntes? Em sembla una mica irrespectuós».