Ana María Aldón

Ana María Aldón preocupa en revelar què ha perdut després del seu divorci

Ana María ha parlat a 'Ya es verano' sobre la seva situació sentimental

Ana María Aldón està cansada de seguir aguantant. Per tant, ha decidit fa un pas endavant per aclarir el que està passant a la seva família. El periodista Kike Calleja assegura que està negociant per vendre una entrevista anunciant-ne la separació. «L'exclusiva no sortirà perquè no he anat a Madrid a fer-ne cap, d'exclusiva, ni tan sols ho he parlat perquè no hi he pensat», respon Aldón.

Ana María Aldón ha revelat que des que la premsa parla del seu divorci ha perdut una cosa important: el telèfon mòbil. Pensa que no li fa bé, li genera massa ansietat i creu que el més encertat és renunciar-hi. Assegura que no ha parlat amb Carmen Borrego sobre l'herència de José Ortega Cano perquè fa molt que no fa servir el telèfon.

Ana María Aldón
Ana María Aldón està travessant un moment delicat | EUROPA PRESS

«Jo només vaig parlar un dia amb Carmen, quan li van donar les vacances al meu fill, i no hi he tornat a parlar. Ni amb ella ni amb ningú perquè el primer que vaig fer va ser desprendre'm del telèfon, no responc a ningú excepte a les persones més properes. Segueixo amb el telèfon apartat perquè no em fa bé, no sé per què diuen que han parlat amb mi», explica a Ya es verano.

Ana María promet que no està preocupada, sap que el seu fill no quedarà malament quan s'obri el testament d'Ortega Cano. «No tinc constància que el meu marit hagi canviat de nom la casa i no em preocupa perquè té tres fills i tots són iguals. No em preocupa en absolut mentre tingui la seva mare al costat».

Ana María Aldón dona la cara per la família

Ana María està indignada perquè una dona que diu que és la seva veïna l'ha acusat de ser «una aprofitada». Aquesta font creu que la dissenyadora continua amb el torero perquè Ortega Cano és molt generós amb la família. Aldón no està d'acord amb aquest punt de vista i ha explicat que tant ella com els seus podrien viure sense la televisió.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ana María Aldón no s'ha separat d'Ortega Cano | GTRES

«Vostè no té vergonya, cap, senyora i no vagi per aquí perquè la meva família és humil i treballadora, mai no ha depès de ningú. Som sis germans i cadascú viu de la seva feina, però no hauria de justificar això i menys a una persona que no em coneix. Pot ser que rebi una carta o un missatge, potser ha de mirar la correspondència de tant en tant», diu a la veïna.

Aldón promet que mai no s'ha interessat en el testament del seu marit. De fet, mai no li ha preguntat ni ha investigat. «No he parlat de cap herència amb ningú, ni de canvis de nom ni de res. No n'estic al corrent i no sé si és cert, no m'importa i tant me fa».

La dissenyadora ha deixat clar que no es divorciarà, però des que tothom en parla ha perdut una cosa: la llibertat. Amb prou feines utilitza el telèfon perquè sap que és una arma de doble tall i li fa por rebre certes informacions.

Ana María Aldón revela com va ser la baralla

Ana María sap que des que el seu divorci s'ha convertit en el tema més comentat, molts periodistes estan parlant d'ella. Per això, ha enviat un missatge a Isabel Rábago, ja que és la que ha donat una versió més exacta sobre la seva discussió amb el torero.

«Està molt ben informada, però de mi no és i del meu marit tampoc, deu ser de l'altra persona que hi havia, que és Glòria. Jo em vaig espantar molt perquè Ortega era a Costa Ballena i jo em vaig espantar, no l'esperava i em pensava que hi havia lladres. En la situació que em vaig trobar de nervis, no era moment de tenir cap conversa, em vaig espantar molt».

Aldón ha promès no donar cap detall íntim perquè no vol que l'acusin de ser indiscreta. Però sí que ha reconegut que la discussió va existir, tot i que no ha provocat cap ruptura sentimental.

«No entraré en el que va poder passar o en el que es va poder dir, això pertany a la intimitat més gran de casa meva. Jo estava en una situació molt especial, no estava com em trobo ara. Quan vaig veure el garatge obert vaig pensar que havien entrat, m'esperava qualsevol cosa a dins de la casa».