Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja anuncia el nom escollit en revelar la notícia del seu primer fill

Anabel Pantoja està disposada a fer qualsevol cosa per estar amb Yulen Pereira

Anabel Pantoja està vivint un moment molt especial gràcies a Yulen Pereira, l'esportista que li va robar el cor a Supervivientes 2022. Ningú apostava per la seva relació, però ella sabia que allò que sentia era real, per això ha seguit endavant amb la relació. Actualment són una de les parelles més perseguides de la premsa rosa, per això no poden amagar cap secret.

Anabel Pantoja ha estat a Egipte amb el seu xicot, però s'ha quedat amb ganes de més i ha tornat a fer les maletes. El nou destí és més accessible per als periodistes, per això estan sortint a la llum detalls que haurien d'estar ocults. La col·laboradora ha triat un nom molt especial per referir-se al seu nou amor: li diu 'nene'.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja està més enamorada que mai. | GTRES
 

Anabel, malgrat que pugui semblar el contrari, és força vergonyosa i no se sent còmoda davant de les càmeres. Ha reconegut que està a la televisió de forma circumstancial, però assegura que mai va voler ser famosa ni treballar als mitjans. Per això, sempre ha volgut que el seu xicot fos anònim i evitava fer servir el seu nom als platós de Telecinco.

Anabel anomenava a Omar Sánchez, el seu actual exmarit, el Negro per intentar protegir el seu anonimat. Amb Yulen Pereira no ha pogut fer el mateix, però també li ha buscat un sobrenom per crear una connexió especial. Al seu Instagram ha publicat diversos vídeos i el públic s'ha adonat que fa servir la paraula 'nene' amb freqüència.

Pantoja està rebent massa crítiques perquè ha trobat l'amor massa aviat, els seus detractors l'acusen d'imprudent. Va trencar amb Omar Sánchez i al cap de poc temps estava viatjant a Hondures, on va trobar l'home de la seva vida. Està completament captivada, viu a un núvol i no té en compte els comentaris que busquen fer-li mal.

Anabel Pantoja ha confessat el seu secret més gran

Anabel ha revelat el malnom que li ha posat al seu xicot just després de confirmar això del seu embaràs. Vol tenir un fill amb ell, esperarà un temps prudencial, però no trigarà a fer el pas definitiu. El programa Socialité ha tingut accés a un testimoni fonamental, aquesta font assegura que el bebè arribarà aviat.

Segons una persona que diu que coneix la col·laboradora, ha revelat que ampliarà la família al costat de Yulen. Però no vol que el seu primer fill passi gaire temps amb l'entorn de l'esportista.

Foto d'Anabel Pantoja.
Anabel Pantoja està rebent molts atacs. | Telecinco
 

«Ha confessat que vol ser mare i que vol que el seu fill tingui accent andalús. Que, com a molt, esperarà un any i mig o dos. Té pressa perquè es compleixi el desig i assegura que passarà més temps amb la seva família que amb la d'ell», comenten.

Pantoja, suposadament, ha confessat al seu entorn que els rumors són certs, però ha advertit d'una cosa important. Encara no farà el pas, vol estar preparada i comprovar que la seva nova parella està amb ella perquè l'estima de debò.

Anabel Pantoja ensenya el seu costat més desconegut

Anabel ha estat acusada d'imitar la seva tia, de ser frívola i estar interessada en la fama, però les crítiques no són certes. Realment és molt vulnerable, necessita que estiguin amb ella i no suporta que dubtin de la seva situació sentimental. Està convençuda que Yulen Pereira ha arribat a la seva vida per quedar-se i ha tret el seu costat més tendre a les xarxes socials.

Pantoja, aprofitant la seva feina d'influencer, ha portat l'esportista a Eivissa i ell ha confessat que està molt emocionat. «Avui he fet coses que no havia fet mai: venir a Eivissa, anar en vaixell i veure el capvespre, però el millor: la companyia». L'antic concursant de Supervivientes és una cara més de la crònica social, tot i que està encantat amb la situació.