Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores revela que aviat seran un més perquè el tractament ha funcionat

Rosario Flores sap que la seva família ha aconseguit un fet històric

Rosario Flores és una de les artistes més estimades del país i la veritat és que ha fet molts mèrits per ostentar aquest lloc. És filla de Lola Flores, popularment coneguda com 'la Faraona', i fa tot el possible per estar a l'altura de les circumstàncies. Els crítics asseguren que ha superat les expectatives i que actualment és la cantant més ben valorada d'Espanya.

Rosario Flores, gràcies a una informació publicada a La Razón, ha confirmat que aviat seran un més a la família. Estem parlant de Juan Carlos Gil, un admirador de la seva mare que està disposat a tot per crear un museu al seu honor. El projecte s'està valorant d'una manera especial i ha aconseguit que funcioni, tot i que és molt ambiciós.

Lola Flores.
Rosario Flores sap que la seva família ha fet història. | GTRES
 

Rosario, amb la prudència que la caracteritza, no s'ha pronunciat, però és evident que ajudarà Juan Carlos. El jove es convertirà en un membre més del clan, ja que s'està esforçant molt perquè el centre de Lola tiri endavant tan aviat com sigui possible. El tractament que ha fet del tema ha funcionat: de moment, la premsa el pren seriosament.

Rosario i la seva germana Lolita van haver de renunciar a l'herència de la seva mare perquè tenia molts deutes i no valia la pena. La casa on va créixer Lola actualment no pertany a la família i està a la venda, és aquí on entra en joc Juan Carlos. Vol comprar l'immoble, situat a Jerez de la Frontera, i inaugurar un museu 'sense ànim de lucre'.

Flores rebrà la trucada del seguidor de la seva mare, ja que s'ha compromès a contactar amb la família per arribar a un acord. Segons ha explicat, la seva intenció és no ofendre ningú i no vol crear problemes, per això és tan previngut. Ha tractat el tema amb molta delicadesa i ha aconseguit que el seu somni es compleixi, almenys de moment.

Rosario Flores sap que la situació és delicada

Rosario sap tot el que està passant, sap que la casa on va néixer la seva mare està pràcticament abandonada. Però no hi pot fer res perquè ja no és de la seva propietat, va haver de renunciar-hi i no pot prendre certes decisions. Per això, li haurà agradat la iniciativa de Juan, que promet ser el nou aliat del clan Flores.

Lolita Flores i la seva germana Rosario
Rosario Flores i la seva germana sempre han pres les decisions correctes. | Europa Press
 

«Vull mobilitzar tants fans de Lola com sigui possible perquè, entre tots i amb ajudes oficials, comprem la casa. He vist que es troba en venda, podem restaurar-la i muntar-hi el museu en homenatge a una dona que és un símbol d'Espanya. És una pena que la casa on va néixer estigui feta pols i es pugui ensorrar», explica a La Razón.

Flores ha descobert que aquest projecte es diu Si me queréis, restaurarme, fent honor a una de les frases més mítiques de l'artista. Juan promet que les seves intencions són sinceres i que sempre ha admirat Lola, tot i que no la va conèixer. «L'Ajuntament de Jerez s'adonarà que aquest projecte és molt seriós i que no hi ha ànim de lucre».

Rosario Flores rebrà una trucada ben aviat

Rosario està a punt de rebre un missatge del fan de la seva mare i tot fa pensar que serà el principi d'una bonica amistat. Juan Carlos no trigarà a ser un més de la família, ja que és un clan que demostra amor i respecte pels admiradors de Lola.

El creador del museu de 'la Faraona' vol comptar amb el suport dels Flores, per a ell és molt important saber que hi estan d'acord. «És un dels nostres propòsits perquè segur que hi participarien sense dubtar-ho en el projecte. Volem parlar amb Lolita, Rosario, Elena Furiase i amb els altres nets», comenta visiblement il·lusionat.