Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón ja prepara el seu pròxim moviment: separar-se d'Ortega Cano

La col·laboradora de 'Viva la vida' pren cartes en l'assumpte definitivament

Sembla que Ana María Aldón està disposada a arrasar amb tot. La col·laboradora ha deixat molt clar en una recent entrevista a 'Lecturas' que ja no callarà res.

La dona de José Ortega Cano ha acabat de dinamitar el seu matrimoni i ha atacat la seva família política.

Així, deixava clar que és una dona amb les idees molt clares que ningú no ha aconseguit dominar. Recorda que en el moment de plantejar-se participar a 'Supervivientes', Ortega Cano va fer tot el possible per impedir-ho.

Però ella s'hi va imposar. «No hi vagis, et pago el que et pagaran», arribava a demanar-li ell.

Fotomuntatge de José Ortega Cano, la seva germana Conchi Ortega Cano i la seva dona Ana María Aldón
Conchi, la germana de José Ortega Cano, confirma els rumors sobre Ana María Aldón. | CatalunyaDiari 

Encara que la resposta que rebia de part d'Aldón era molt inesperada. «No ho estàs entenent, que me'n vaig com sigui. Necessito saber que tinc un valor!».

Així, també retreia al torero el mal que li ha fet. «Quan el meu marit va dir que Rocío Jurado era l'amor de la seva vida, em vaig ensorrar, em vaig sentir menyspreada», es lamenta a l'entrevista.

▶️ José Ortega Cano admite que lleva muy mal la crisis de su matrimonio

Però reconeix que «malgrat tot, m'ha compensat estar amb ell, i per això el que més ha valgut la pena ha estat el meu fill. Ell és molt fort, però no només físicament, de caràcter és igual que el seu pare».

Ana María Aldón amb el capcot.
Ana María Aldón ha explotat en una entrevista demolidora. | Mediaset 

Però Ana María no perdona el tracte que ha rebut de part de la família política. «Vaig voler sortir del mig per culpa seva. Un dia vaig agafar el cotxe, no podia més...».

«El que vingués primer. Si venia un camió, un camió. I si venia un terraplè, un terraplè», confessa de manera punyent.

«La família del meu marit va estar a punt de carregar-se la meva vida. M'acabava de quedar embarassada. Havia d'aguantar jo tanta injustícia? No perdonaré mai que posessin en dubte la paternitat del meu fill», els retreu.

Ana María Aldón esclata contra Ortega Cano i la seva família

De fet, la col·laboradora de 'Viva la vida' dubta, fins i tot, que la seva cunyada Conchi i la resta de familiars estimin el seu fill.

«Suposo que sí», al·lega. «Quan el meu fill sigui gran, ja veurem què passa quan vegi com s'han comportat, el que s'ha fet amb mi i que hauria pogut haver-me costat la vida», advertia.

La germana d'Ortega Cano és amb qui, sens dubte, més enfrontaments ha protagonitzat Aldón. Segons ella, no ha entès mai els menyspreus a què s'ha vist sotmesa.

Ana María Aldón plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón ha denunciat els menyspreus rebuts per part de la família d'Ortega Cano. | Mediaset 

«Que em diguin 'filla de puta' no em sembla normal», lamentava. Després va dir que no li havia agafat el telèfon quan van intervenir el meu marit. «No em va trucar, és per fer mal, i si no ho aconsegueixen és perquè no em deixo».

Unes declaracions que segurament hauran causat un gran impacte dins el clan dels Ortega-Mohedano i que molts veuen com una manera d'anticipar el que ha de venir.

Gloria Camila , filla del torero, comentava que no li feia gens de gràcia aquesta cruïlla d'acusacions, ja que els draps bruts és millor rentar-los a casa.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón, amb Ortega Cano i el seu fill. | Europa Press 

Però sembla que Ana María ha optat per fer cas omís als seus consells i prefereix continuar deixant anar bombes a dretà i sinistre.

Així, molts auguren que la parella no trigarà a trencar. El següent és que se separi del dretà. Això, quan semblava que per fi s'havien reconciliat i es deixaven veure molt units i feliços.

Però queda clar que res més lluny de la realitat, ja que la tensió familiar es troba al punt més àlgid, i curiosament res té a veure amb Rocío Carrasco.