Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón

Ana María Aldón revela per què ja no pot entrar mai més a casa seva

Ana María Aldón va viure un dels pitjors moments de la seva vida

Ana María Aldón continua acaparant el protagonisme per les seves suposades desavinences matrimonials. Al marge d'allò que ella pugui estar guanyant, econòmicament parlant, amb aquesta interminable polèmica, la veritat és que la seva vida s'ha posat de cap per avall en qüestió de mesos.

Aldón obria la capsa de Pandora de la seva vida amb les insinuacions a Viva la vida. Es queixava que el seu marit no li donava el seu lloc a casa i que ella necessitava socialitzar, sortir i fer coses.

Els col·laboradors del programa ho atribuïen a la diferència d'edat i a l'apoderament que Ana María havia adquirit des que va sortir de Supervivientes. Començar a treballar a la televisió, acabar el seu màster i conèixer gent nova li obria la ment. Al seu domicili, Ortega Cano, amb 68 anys, vivia a un altre ritme, centrat en les seves activitats sobre tauromàquia i en la vida tranquil·la.

Aviat van aparèixer noves capes de conflicte fins a demostrar-se que allò que hi havia era una guerra sense caserna que havia esclatat. El matrimoni d'Ana María Aldón i Ortega Cano sembla trencat o, com a mínim, s'aguanta per un fil.

Foto d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb el seu fill acabat de néixer.
Ortega Cano i Ana María Aldón quan eren feliços. | GTRES

Tot i això, el que s'acaba de saber ara demostra la veritable causa que aquesta relació, probablement, no torni a ser mai la d'abans. Ana María Aldón no posarà els peus a casa seva perquè no pot.

Ana María Aldón escolta les paraules més dures d'Ortega Cano

Ana María Aldón ha fet córrer rius de tinta i minuts de televisió per la tremenda renyina que es va produir al seu xalet. Va ser de nit, quan ella arribava de treballar a Telecinco. Es troba les portes obertes, amb els llums encesos i amb gent a dins.

Ana Maria entra en pànic pensant que hi havia lladres. El seu marit, suposadament, era a Costa Ballena i el xalet, amb l'alarma connectada i buida. Entra espantada i es troba que a dins hi ha Gloria Camila Ortega amb una amiga i el mateix Ortega Cano.

L'ensurt inicial dona pas a una discussió i a un atac d'ansietat. Ana María surt de la casa, truca a algú, se'n va al supermercat, torna i surt per anar-se'n a dormir a un hotel. Ortega tampoc vol quedar-se després d'això que va passar allà dins i se'n va anar al pis de la seva filla.

La discussió va ser tremenda. Ortega Cano va recriminar a la seva dona que ell no havia d'avisar ningú per entrar a casa seva. Es van dir «coses molt lletges i que no reproduirem», van comentar col·laboradors de Telecinco. Finalment Ortega Cano, de males maneres i sempre en presència de Gloria Camila, va convidar Ana María a abandonar el domicili conjugal, a marxar-se'n. La va fer fora, vaja.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Ana María Aldón va ser convidada a marxar-se'n davant de Gloria Camila. | CatalunyaDiari

Des d'aquell fatídic 24 de juliol, Ana María no ha tornat al domicili familiar, «ni per agafar les seves coses». Ha estat a Costa Ballena, ha viscut en hotels o als immobles d'alguns familiars. Conscient que tot pot tornar a esclatar en qualsevol moment, ha concedit algunes entrevistes i ha continuat pensant en vies alternatives per finançar la seva vida, en cas de divorci.

També està seguint un tractament psicològic, de la mateixa manera que l'està seguint Gloria Camila. Ortega Cano no va al psicòleg, que se sàpiga, però les sortides de to amb els reporters demostren que els nervis estan a flor de pell.

Ana María Aldón estudia els següents passos 

Ana María no vol tornar a posar els peus a casa seva, almenys fins que Ortega Cano li demani perdó i la «convidi» a tornar. Tot i això, alguna cosa podria obligar-la a canviar d'opinió.

És la llar familiar i el domicili oficial de José María, el fill de la parella. Ben aviat comença el curs escolar i el nen ha de tornar al seu domicili. Ana María Aldón, pel seu fill, tornarà al domicili, ja que no pensa viure'n separada. Tanmateix, sembla qüestió de dies o de setmanes que s'anunciï separació definitiva o, almenys, pausa indefinida.

En una ruptura com aquesta, no hi ha cap culpable. Precisament, part del problema pot radicar que a la parella hi ha hagut més de dues persones. És a dir, Gloria Camila, que no ha col·laborat precisament perquè hi hagi pau a la família, o els germans d'Ortega Cano, radicalment enfrontats a Ana María.

Continuarà.