Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Makoke.

Makoke confirma que ha de quedar-se a l'hospital: el metge es posa seriós

Makoke no s'esperava que fos tan greu

Makoke està preocupada per una de les dones que ha format part de la seva vida. La col·laboradora de televisió acaba de confirmar que el problema és més greu d'allò que semblava i que, finalment, ha calgut l'hospitalització.

Des que Makoke va trencar el seu matrimoni amb Kiko Matamoros, tots dos s'han estat dedicant durs retrets a través dels mitjans de comunicació del nostre país. Després de més de 20 anys de relació i una filla en comú, la model va decidir fer un gir inesperat a la seva vida. Per això, i després de diverses anades i vingudes amb el pare de la seva filla, el 2018, tots dos van optar per agafar camins separats.

Durant tot aquest temps, Makoke ha tingut alguna topada mediàtica amb els fills grans del col·laborador de SálvameAra, malgrat la mala relació que manté amb Laura Matamoros, la tertuliana de Telecinco s'ha quedat molt preocupada en assabentar-se de l'últim problema que ha portat la influencer de cap a l'hospital.

Makoke s'assabenta de tot això que ha passat

Makoke acaba d'assabentar-se del motiu pel qual Laura Matamoros ha hagut de ser ingressada. Aquest dimarts, 23 d'agost, la influencer va anunciar a través de les xarxes socials que la seva vida estava a punt de canviar per sempre. «Nervis…», va assegurar al seu perfil d'Instagram. Tot apunta que la filla de Kiko ha fet una aturada en les vacances de somni per dur a terme un assumpte que tenia pendent des de fa temps. 

Foto de Makoke amb ulleres de sol.
Makoke s'ha quedat de pedra en assabentar-se'n. | EP

Encara que no ha volgut compartir amb els més d'un milió de seguidors que té, ha reaparegut amb una fotografia una mica reveladora. Makoke s'ha quedat sense paraules en veure Laura plena d'embenats a la zona del pit.

«Avui estic així. Descansaré uns dies i us ho explico tot. He d'agrair a Pilar de Frutos el seu tracte i treball amb mi. No he pogut triar millor», ha escrit la influencer a les seves històries al costat d'una instantània en què apareix una mica cansada després de la intervenció.

Segons s'ha pogut apreciar a través d'aquesta publicació, la filla de Matamoros va ser intervinguda quirúrgicament ahir i, per això, no ha volgut deixar passar l'ocasió per agrair a tot l'equip mèdic el tracte que n'ha rebut. Tot apunta que l'enemiga de Makoke s'ha sotmès a algun retoc estètic a la zona del pit. Malgrat que encara no hi ha hagut un comunicat oficial de part seva, aquestes imatges parlen per si soles.

De segur que esteu esperant que s'hagi recuperat del tot per explicar com ha estat la seva experiència. Per ara, la guanyadora de Gran Hermano VIP 4 ha preferit refugiar-se en els seus, ja que acaba de sortir a la llum que la jove i el pare dels seus dos fills, Benji Aparicio, han decidit donar-se una nova oportunitat.

Laura Matamoros en un plató de televisió
Makoke sap què ha passat. | Mediaset

Igual que la seva germana Anita, Laura no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de posar-se a les mans de professions, encara que per motius diferents. La petita dels Matamoros es va sotmetre a una reducció de pit, després d'anys patint un gran complex pel seu volum. «Tenia un complex enorme amb el meu pit. El tenia enorme i molt caigut, m'acomplexava força», va assegurar la filla de Makoke en una ocasió.