Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos gasta una dinerada per seguir el tractament que necessita la seva dona

Miguel és el primer a preocupar-se per Belén Esteban

Miguel Marcos va cridar l'atenció de la premsa el 2013, any en què va començar a sortir amb la col·laboradora més estimada de Telecinco. Belén Esteban va anunciar que havia tornat a enamorar-se i, des del primer moment, va saber que la relació seria duradora. El conductor d'ambulàncies va posar una norma: no volia sortir als mitjans de comunicació, pretén continuar sent anònim.

Miguel Marcos ha demostrat que la persona que no vol ser famós no ho és, ningú obliga ningú a protagonitzar cap enrenou. A ell li han fet ofertes molt suculentes, però ni tan sols va voler posar-hi quan va contraure matrimoni amb l'ex de Jesulín. La notícia va capgirar Espanya, encara que el públic no va saber mai com va viure el sanitari aquell moment tan especial.

Miguel no pot evitar ser una cara coneguda, té notorietat pública perquè està casat amb una famosa, però ell és anònim. Ha aconseguit una cosa realment important: que els periodistes el respectin i no l'involucrin en escàndols innecessaris. Tot i això, és impossible obviar la seva presència en certes situacions, per això hi ha tantes notícies sobre ell.

Segons informa la revista Lecturas, Miguel s'ha gastat una autèntica fortuna en les últimes vacances amb Belén Esteban. La parella s'ha allotjat al millor hotel de Tenerife, un centre de luxe que, suposadament, no és apte per a totes les butxaques. La publicació esmentada assegura que la nit pot arribar a costar 1.000 euros i que la col·laboradora està allotjada en una bona habitació.

Mòbil amb una història de Belén Esteban amb Miguel Marcos fent-se un petó
Miguel Marcos està passant un estiu meravellós. | BELÉN ESTEBAN @BELENESTEBANMENDEZ

El sanitari sap que la seva dona ho ha passat realment malament. De fet, va haver de demanar ajuda perquè estava molt malament d'ànim. Va ser víctima d'un accident laboral al plató de Sálvame i s'ha hagut de sotmetre a un tractament de rehabilitació estricte. Feia set hores d'exercici diari i gairebé no es podia moure, per això es va posar a les mans dels millors metges.

Miguel Marcos s'esforça per fer feliç Belén Esteban

Miguel es dedica a la sanitat pública i sap que la seva dona encara ha de fer rehabilitació, però això no és el més important. És fonamental que recuperi el sentit de l'humor que la caracteritza, per això han marxat a un hotel de luxe. La col·laboradora necessita tornar a somriure, a poc a poc ho va aconseguint i això és gràcies al seu marit.

El conductor d'ambulàncies i la seva parella s'han gastat molts diners durant les vacances, però és una aposta segura. Belén tornarà més animada, podrà continuar amb el seu tractament i d'aquí a poc temps tot serà un mal record. Ella mateixa ha confessat que ha estat sense ganes de res; de fet, no responia a les trucades dels amics perquè no volia parlar.

Imatge de Miguel Marcos i Belén Esteban posant junts per als periodistes
Miguel Marcos ha aconseguit que la seva dona sigui feliç. | EUROPA PRESS

El complex turístic que ha triat el matrimoni està en primera línia de platja, té set restaurants, vuit bars i diverses piscines. La de Paracuellos sap que s'ha gastat una dinerada, però és l'única manera de seguir amb la pauta mèdica que li han recomanat. Ha recuperat la mobilitat i ja no ha d'anar amb cadira de rodes, tot i que ha de continuar fent exercici.

Miguel Marcos ha jugat un paper fonamental

Miguel és una persona essencial a la vida de la tertuliana, li ha ensenyat tantes coses que seria impossible fer-ne una llista completa. La mare d'Andreita ha canviat rotundament des que és al seu costat, ha après a controlar-se. Fa uns anys compartia els detalls més privats de la seva vida i, ara, s'ha adonat que no val la pena.

El marit de la tertuliana té molt bona premsa, ja que ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies. Molts reporters acudeixen a ell i no obtenen resposta, però tampoc una mala contestació ni una sortida de to. És impossible trobar algú que hagi tingut una experiència negativa al seu costat, és molt educat i formal.