Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón al plató de 'Viva la Vida'

Ana María Aldón aclareix l'estat de salut d'Ortega Cano: «Té forts dolors»

La col·laboradora ha reconegut que el seu marit està a l'espera dels resultats d'unes proves mèdiques

Ana María Aldón al plató de 'Viva la Vida'
Ana María Aldón aclareix l'estat de salut d'Ortega Cano: «Té forts dolors» | Telecinco

Ana María Aldón ha aprofitat la seva participació com a col·laboradora a 'Viva la vida' per a aclarir els dubtes sobre l'estat de salut d'Ortega Cano. La preocupació pel destre ha anat en augment després de les últimes informacions que apuntaven cap al complicat estat de salut físic i anímic del torero, que estaria a l'espera d'uns resultats per a confirmar el motiu d'un fort dolor a la zona de l'estómac.

La revista 'Semana' publicava fa uns dies entre les seves pàgines que, als seus 67 anys, el que fora marit de Rocío Jurado, estava experimentant una baixada anímica i algunes seqüeles causades pels estralls del coronavirus, que va acabar afectant a tota la família del torero.

La informació també apuntava al fet que l'entorn més pròxim a Ortega Cano estava bastant preocupat pel seu estat de salut, una afirmació que, no obstant això, ha volgut desmentir la seva dona en el mateix plató de 'Viva la Vida'.

Ana María Aldón emet l'últim comunicat mèdic sobre el seu marit Ortega Cano

La dissenyadora de moda i dona d'Ortega Cano ha volgut tranquil·litzar a tothom aclarint les últimes informacions sobre l'estat de salut del seu marit. Ana María Aldón ha reconegut que el seu marit pateix des de fa diverses setmanes «forts dolors musculars i baixades de tensió» que l'han portat a realitzar-se diferents proves mèdiques al llarg d'aquests últims dies. Entre elles, una colonoscòpia i una endoscòpia.

No obstant això, la dissenyadora ha desmentit que la família estigui extremadament preocupada per aquesta molèstia, ja que són conscients que podria ser qualsevol petit contratemps de salut.

«Tampoc hi ha una preocupació extrema perquè cal esperar per a conèixer els resultats. La colonoscòpia ha sortit bé, però hi ha altres proves que cal esperar. No hem ocultat res sobre aquestes proves, ell ho ha explicat perquè no hi ha res a amagar», deia la dissenyadora per a confirmar les últimes informacions publicades.

Ana María Aldón manté la calma a l'espera dels resultats d'Ortega Cano

Encara que la col·laboradora no ha amagat la seva preocupació per aquest problema del seu marit ha insistit a mantenir la calma i no avançar-se als esdeveniments. De moment, la dissenyadora ha assenyalat que estan a l'espera de rebre els resultats i ha assenyalat alguns dels motius que es podrien amagar darrere d'aquest dolor.

A pesar que les informacions han apuntat a possibles seqüeles del coronavirus, Ana María Aldón considera que és possible que es tracti d'una lesió derivada d'alguna de les cornades que va patir el torero durant la seva llarga trajectòria professional.

«Té un dolor aquí (deia assenyalant la part baixa de l'estómac) que pot ser qualsevol cosa, pot ser una infecció o qualsevol ximpleria. Ell té moltes operacions per cornades que han anat deteriorant els intestins, llavors pot ser qualsevol cosa la que li causi aquest dolor», ha assenyalat la dissenyadora intentant treure una mica de ferro a l'assumpte.

Les declaracions de la col·laboradora de 'Viva la Vida' han servit per a resoldre els rumors sobre l'estat de salut d'Ortega Cano, un tema que ha provocat un tibant enfrontament en directe entre dos tertulians del programa.

José Antonio Avilés i Diego Arrabal han protagonitzat una forta discussió després que el polèmic paparazzi hagi acusat el seu company d'aprofitar la seva amistat amb Ana María Aldón per a vendre informació sobre el destre i el seu estat de salut.

No obstant això, Ana María Aldón ha volgut evitar qualsevol polèmica assegurant que no se sentia utilitzada pel seu company, encara que també ha deixat en evidència que les paraules de Diego Arrabal la feien reflexionar. «Jo de moment, no m'he sentit traïda, però m'estranya el que diu Diego», ha assegurat la tertuliana.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]