Àlex Casademunt, a la guitarra, cantant amb el seu germà Joan al programa de TVE ‘Tenemos que hablar’ l’any 2013

L'emotiva carta del germà d'Àlex Casademunt que ha colpit els seus seguidors

El Joan Casademunt s'ha acomiadat del seu germà dedicant-li unes paraules plenes d'amor

El passat dimecres ens vam despertar amb la tràgica notícia de la mort del cantant Àlex Casademunt, de 39 anys. Un accident de trànsit va posar fi a la vida de l'artista, un fet que ha portat dolor i patiment als seus éssers estimats. Els seus pares, la seva parella, la seva filla i els seus companys de 'Operación Triunfo' estan desolats per la seva pèrdua, així com la seva germana, Cristina, i el seu germà gran, Joan. Aquest precisament ha volgut acomiadar-se de l'Àlex i ho ha fet amb una carta. Una missiva que ha publicat a les xarxes socials i que ha fet plorar molts dels seus seguidors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La música ha estat sempre un dels principals nexes d'unió entre els germans. Tant és així que, fins i tot, fa uns anys van arribar a formar un duet musical. Per aquest motiu i per molts altres més, l'Àlex i el Joan mantenien una relació molt especial de complicitat, d'afecte, de suport i de comprensió. En el funeral del cantant, el germà grans dels Casademunt va agrair a tothom l'afecte que estava rebent la seva família. Ho va fer comptant amb el suport dels companys d'OT del seu germà que van anar al tanatori.

Una carta plena d'amor i emoció

Tot i les seves paraules en acabar el funeral a la premsa i als veïns que es van apropar fins al tanatori, ara el Joan ha volgut reiterar el seu agraïment. I ho ha fet a través d'una carta que ha escrit al seu germà i que ha publicat a les xarxes socials. Una carta plena d'emoció, d'afecte i d'amor infinit cap a l'Àlex. La missiva comença així: «En primer lloc, en nom de tota la família, volem agrair les mostres d'afecte i de dolor que estem rebent i del llegat que ens deixa un ésser molt especial que era germà, fill, amic, però que, sobretot, era una llum tan immensa que havia de volar a les estrelles perquè el nostre món se li havia quedat petit».

De la mateixa manera, ha continuat lloant la figura de l'Àlex amb aquestes paraules: «Estic segur que cuidarà de tots nosaltres com sempre ho ha fet, amb una paraula d'alè, un gest, una broma, una cançó, una tertúlia... Perquè una part d'ell la tenim amb tots nosaltres perquè l'Àlex era de tots i continuarà sent-ho».

«Ara, ja és etern»

Si en els primers paràgrafs de la carta l'emoció és palpable, la resta de la publicació encara ho està més: «Ara, ja és etern i somiarem sempre amb el seu somriure, la seva alegria espontània, la seva bondat, el seu vigor i amb els seus meravellosos ulls blaus».

A això, el Joan Casademunt ha afegit: «L'amor que ens tenia era tan gran que el manifestarà en el nostre dia a dia, amb l'alegria dels nostres fills, amb una bona notícia, amb una abraçada, una carícia, amb una decepció i amb el coratge per a superar-la. Àlex t'estimem».

Amb aquestes paraules, i amb una anècdota de quan eren petits, és com el Joan ha volgut agrair l'afecte rebut i rendir un homenatge al seu germà.

La reacció a la seva carta

Nombrosos han estat els seguidors i amics de l'Àlex Casademunt que s'han emocionat amb la carta escrita pel seu germà. Així, ho han manifestat, a través de 'm'agrada' i missatges a la publicació, companys de l'artista com Rosa López o Geno Machado. Aquesta última, que va formar part amb ell del grup 'Fórmula Abierta', ha manifestat: «Que bonic, Joan! Mai oblidaré la primera vegada que el vaig veure al càsting de Madrid. Ens mirem, ens acostem, parlem i connectem a la primera».

Machado ha afegit: «La seva energia, la seva llum, la seva força em van captivar, jajaja. No podia separar-me ni un minut d'ell. Ell era un imant i des d'aquell moment vaig sentir que seria part de mi per sempre, fins a convertir-se en un germà més. La nostra complicitat i les nostres mirades bastaven i sobraven les paraules. Ai, el meu Àlex, el meu ros, el meu 'ojazos', quin buit em deixes! La meva bogeria favorita. La meva música serà la teva veu per sempre etern Àlex».