Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera genera polèmica amb un dard a Isabel Pantoja per l'aniversari de Paquirri

El DJ li ha dedicat unes dures paraules a la seva mare

Lluny d'acabar, la guerra entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera no para d'anar en augment. Després que acusés públicament la seva mare d'haver-se quedat amb gran part de l'herència de Paquirri a la seva esquena, el conegut DJ li ha enviat un dur missatge a través de les xarxes socials deixant clar que la relació amb la seva mare és, ara com ara, irrecuperable.

Amb motiu de l'aniversari de Paquirri, el conegut intèrpret de 'Quítate el top' li ha dedicat unes paraules enverinades a la seva mare a través del seu compte d'Instagram. A pesar que al cap de pocs minuts el DJ decidia esborrar la conversa, la veritat és que el seu missatge ha estat difós en tots els mitjans.

L'empipament de Kiko Rivera amb Isabel Pantoja

Segons ha deixat entreveure el cantant, la tonadillera havia decidit enguany no fer-lo partícip del ram homenatge que aquesta posa tots els anys en la tomba del torero. Lluny d'enxampar-lo per sorpresa, el DJ ha assegurat que s'esperava que en la corona floral posés únicament «de la seva esposa» i que, per tant, no li havia agafat per sorpresa.

Malgrat esperar-ho, Kiko Rivera manifestava el seu empipament a través de les xarxes socials amb un text d'allò més contundent en el qual parlava directament al seu pare: «La mare torna a equivocar-se, va manar treure el meu nom... Però com jo ho sabia perquè sé com n'és de mesquina i rèptil, ja estava preparat per a això»., compartia el DJ juntament amb una fotografia en la qual es veia la corona de flors posada per la tonadillera. «El teu fill i nets», afegia Kiko visiblement dolgut per l'actitud de la seva mare.

«Perdó pel rebombori, pare. T'estimo per sobre del món. No mereixes res del que la mare està fent, però tranquil, tot estarà en ordre d'aquí a una mica», sentenciava finalment el conegut DJ. I és que Kiko no ha tingut cap mena de problema a manifestar-se públicament sobre el que ha sentit després de veure la descaradura que la seva mare, una vegada més, ha tingut amb ell.

A més, Kiko Rivera acompanyava la publicació amb unes imatges en 'stories' on es podia veure la corona que ell mateix havia encarregat enviar a la tomba del seu pare, i en la qual incloïa als seus tres fills, Francisco, Ana i Carlota. Sens dubte, una forma molt elegant de retornar-li el cop a la seva mare.

Sembla que Kiko Rivera està disposat a tot amb la condició de fer complir les voluntats del seu pare, sobretot aquelles relacionades amb la distribució dels seus béns. Ara, el DJ es mostra més unit que mai als seus germans, Francisco i Cayetano Rivera, i no dubta a ajudar-los perquè aquests també aconsegueixin recuperar la part de l'herència que suposadament s'ha quedat la tonadillera.

Mentrestant, el cantant continua bolcat en la seva carrera professional. Malgrat que no pot exercir de DJ pel tancament de l'hostaleria derivada del Coronavirus, Kiko Rivera ha decidit reinventar-se a Twich realitzant diverses entrevistes a amics i coneguts, i fins i tot l'hem pogut veure protagonitzant el nou anunci de Domino´s Pizza.

Sens dubte, Kiko Rivera ha fet un canvi radical a la seva vida en un dels seus moments més complicats. Caldrà esperar per a veure si el cantant segueix endavant amb la demanda cap a la seva mare, o si per contra decideix enterrar en destral de guerra per a fer 'creu i ratlla'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.