Primer pla d'Ana María Aldón.

Ana María Aldón truca a Ortega Cano per explicar-li què pensa fer

La dissenyadora podria estar a punt de trair el seu marit

No hi ha dubte que Ana María Aldón continua donant molt de parlar per la seva inesperada desaparició. I és que el cap de setmana passat, la dissenyadora no acudia al seu lloc de treball, al programa Viva la Vida.

Una absència que va aixecar sospites a tots els seus companys de professió, ja que tampoc no contestava les trucades telefòniques. Per tant, tot apunta que la dona d'Ortega Cano ha arribat al límit per les paraules que va dir el destre en directe fa uns dies.

L'extorero entrava via trucada a Ya son las ocho, espai on col·labora la seva filla Gloria Camila, per parar els peus tant a la jove com a la seva dona, Ana María. El vidu de Rocío Jurado estava cansat que parlessin d'ell públicament les seves dues familiars.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
La dona d'Ortega Cano guarda silenci | Telecinco

«Que deixin de parlar de mi. Estic amb les unes i les altres, però sent que em deixin a mi viure», deia rotundament. Una petició que hauria enfadat la dissenyadora, que ja estava acostumada a treballar davant de les càmeres.

A partir d'aquell moment, la tertuliana del format que presenta Emma García fugia a Cadis, amb el fill que té en comú amb el destre, per posar distància entre ells. Sens dubte, una llunyania que no deu haver ajudat per res a solucionar la crisi matrimonial que porten arrossegant des de fa temps.

Però no només el fet de posar terra pel mig podria causar la fi de la seva relació. Una decisió dràstica que hauria pres Ana María podria provocar la ruptura definitiva amb Ortega Cano.

Ana María podria acudir a un polèmic esdeveniment a l'esquena del seu marit

En els últims dies s'ha vist Ana María Aldón passejant per Costa Ballena (Cadis). En aquest lloc s'ha mantingut allunyada de la seva família política, però no ha aconseguit evitar els periodistes que l'aguaitaven.

La dissenyadora, visiblement capcota, evitava respondre a qualsevol mitjà. Per això tot apunta que el matrimoni està pitjor que mai i que podria no tenir solució la seva crisi.

Però si hi havia possibilitat que tots dos aconseguissin arreglar els seus problemes, ara ja no hi ha dubte que no hi haurà remei. I és que, segons Sálvame, la dona d'Ortega Cano estaria plantejant-se acudir a un famós esdeveniment que es farà en qüestió de dies.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
El fet d'anar a la inauguració de Rocío Jurado podria suposar la ruptura definitiva del matrimoni | GTRES

L'exsupervivent, aprofitant que es troba al municipi de Chipiona, lloc de naixement de Rocío Jurado, podria assistir a la inauguració del museu de l'artista que organitza Rociíto.

Així mateix ho assegurava el reporter José Antonio León, que també era al municipi gadità. «Ana María s'estaria plantejant acudir a aquesta inauguració», deixava anar causant la sorpresa de tots els col·laboradors de l'espai.

Un esdeveniment al qual no estan convidats ni el clan Ortega ni la família Mohedano. Però Ana María no tindria impediments per acudir-hi perquè un personatge, del qual no se'n sap la identitat, l'hauria convidat.

«No puc dir res més», deia el reporter del programa.

La filla d'Ana María podria carregar durament contra la família política de la seva mare

Sens dubte, una bomba que té en suspens tothom pel que podria significar que Ana María acudeixi a la inauguració al museu de Rocío Jurado. I és que, com que l'organitzadora és Rociíto, no estaria ben vist que la dona del destre assistís estant ell vetat igual que la resta de la seva família.

Per això podria arribar a suposar la separació definitiva del matrimoni. Aquest divendres, 1 de juliol, es descobrirà si Ana María traeix el seu marit o, si per contra, només són simples xerrameques.

El cas és que tot apunta que Ortega Cano té molt a témer. No només perquè la seva dona pugui assistir a l'esquena a la inauguració, sinó per un altre motiu que el preocupa encara més.

Foto de José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío'
José Ortega Cano i Ana María Aldón discutint a 'El Rocío' | GTRES

La raó per la qual el torero no pot estar tranquil és perquè Gema Aldón podria llançar una exclusiva, en qualsevol moment, carregant durament contra la família política de la seva mare.

Així mateix, es rumoreja que la filla de l'exsupervivient podria haver-se cansat de la situació i hauria decidit explicar la veritat. No només criticaria el paper del seu padrastre davant la vida de la seva mare, sinó que també carregaria contra Gloria Camila, que no té una bona relació amb Ana María Aldón.

No hi ha dubte que la situació empitjora a mesura que van transcorrent els dies. El temps dirà com s'acaba aquest conflicte familiar. Per descomptat, tot apunta que pot passar el pitjor si més no s'esperi.