Ana María Aldón en la presentación de Gold Music Club en Madrid el 3 de junio del 2021

El sopar que passarà factura a Ana María Aldón: enxampada després de 'Viva la vida'

Ana María Aldón podria sortir perjudicada després d'una vetllada amb una persona non grata del seu entorn

Ana María Aldon ha gaudit d'un sopar en companyia d'una persona que pot perjudicar-la a nivell familiar. Recentment, s'ha convertit en una de les col·laboradores estrella de què disposa l'univers Mediaset. Des que la dona d'Ortega Cano irrompés en la Televisió amb la seva participació a Supervivientes no ha deixat d'aparèixer-hi. 

El seu fitxatge com a col·laboradora al programa Viva la Vida ha estat una gran oportunitat per donar a conèixer la seva feina. Sempre s'ha mostrat discreta a l'hora de tractar temes personals. 

Després de l'emissió del polèmic documental de Rocío Carrasco, l'andalusa no ha volgut fer cap declaració i s'ha mantingut neutral. Només va sortir en defensa del seu marit quan les paraules de Rocío l'assenyalaven directament.

Aquesta setmana, després del final de Viva la Vida, la col·laboradora va decidir anar a sopar amb un company. El fet ha estat tota una exclusiva i podria no agradar a la família. 

Ana María Aldon passa una vetllada amb una persona «non grata» pel seu entorn 

Ana Maria, una de les cares més comunes a Telecinco i que més popularitat està guanyant, podria estar en problemes.

Aquest cap de setmana, després del final del programa, va decidir anar a sopar amb un altre company: José Antonio Avilés. L'actual enemic de Rocío Flores.

Van participar plegats a la mateixa edició de Supervivientes, on no van congeniar del tot bé. De fet, en alguna ocasió van arribar a enfrontar-se durament i van deixar clar que la seva relació estava lluny de ser cordial. 

Quan comparteixen plató, la situació es torna tensa i pot explotar en qualsevol moment. El fort temperament i la confiança que tenen de vegades fan esclatar el debat en discussions inútils. 

Resulta que els han enxampat enmig d'una vetllada on es mostraven més còmplices del que és habitual. Tots dos compartien bon rotllo, rialles i confidències. 

El motiu de la trobada podria ser la gran exclusiva que havien fet pública durant el programa. Ana María Aldon, al costat de Avilés, va informar que Isabel Pantoja havia de vendre's Cantora. 

Aquest sopar demostra que l'enemistat de Supervivientes ha passat a segon pla. La seva convivència setmanal a Viva la vida podria haver esborrat la tensió que hi havia entre tots dos. 

El preu que podria pagar Ana María Aldon després del sopar amb Avilés

A primer cop d'ull, podria semblar un sopar normal i corrent. Tot i això, la trobada entre Aldon i Avilés crearà certa tensió familiar. 

José Antonio Avilés és una persona que no encaixa de el tot amb l'entorn d'Ana Maria. Tot i haver-se convertit en el principal suport de Rocío Flores durant la seva estada a Hondures, tenen una relació poc ferma. 

Els motius d'aquesta nova enemistat amb la filla de Rocío Carrasco no són del tot clars. Ell mateix va confirmar que la relació es va trencar després de posar-se de part de sa mare i de reconèixer els seus propis errors.

Aquesta situació es va agreujar quan l'andalús va topar amb Flores pel carrer. La tensió era latent i tots dos van optar per ignorar-se, quan havien estat amics. Aquest fet posava en evidència que la relació s'havia acabat i que la possible reconciliació està lluny d'arribar.

A més, amb el seu suport a la filla de Jurado, s'ha guanyat l'enemistat de tota la tropa i s'ha convertit en persona «non grata». Tanmateix, Ana María Aldon no s'ha deixat influenciar pel seu entorn familiar i ha deixat clar que són amics. 

De moment no sabem què opina la família d'Aldón al respecte, tot i que sembla que les declaracions al respecte no tardaran en sortir.