Jorge Javier Vázquez con los brazos cruzados y semblante serio en un plató de Telecinco

El futur de Jorge Javier Vázquez a Telecinco, al descobert per un error

Fa un temps que Jorge Javier Vázquez està desaparegut i Telecinco el vol sorprendre

Jorge Javier Vázquez s'ha convertit en un dels grans presentadors de Telecinco i molts directius confien en ell per presentar els programes més importants. Tot i això, l'èxit acaba passant factura i en més d'una ocasió ha revelat que vol deixar la televisió. 

Vázquez és un mestre del món de l'espectacle i totes les productores anhelen treballar al seu costat. Ara bé, en els últims anys ha anat perdent l'afecte del públic, motiu pel qual podria estar travessant una crisi personal força greu.

Telecinco li ha aplanat sempre el camí i el seu contracte és un dels més suculents de la cadena, encara que això no sembla ser suficient. Ell mateix va confessar en una entrevista radiofònica que d'aquí a dos anys tenia intenció de retirar-se. 

El presentador creu que ja ha fet tot el que havia somiat i ara vol obrir-se camí en altres sectors. Està molt il·lusionat amb la seva faceta d'actor i, de fet, ha rebut crítiques excel·lents per totes les funcions que ha protagonitzat.

Tot i estar disposat a deixar de banda la televisió, abans d'acomiadar-se els seus responsables li han preparat una sorpresa. De fet, volen que sigui un dels tres presentadors de Secret Story, el nou concurs revolucionari de Mediaset

Els directors del programa han publicat l'anunci que diu: «Amb ells, els secrets dels famosos tenen els dies comptats». El català compartirà espai amb Jordi González i Carlos Sober, un equip perfecte per un format tan innovador.

Jorge Javier Vázquez és una aposta segura

Jorge Javier s'ha convertit en una mena de talismà per a qualsevol espai televisiu per batre els rècords d'audiència. De fet, ja fa més de 10 anys que Sálvame lidera les tardes televisives i que Supervivientes ha assolit dades astronòmiques. Tot gràcies a ell. 

Recentment, Telecinco ha rebut diverses crítiques per no emetre programes nous, fet que volen solucionar amb Secret Story. Apostar per Vázquez és garantia perquè el producte funcioni i la cadena tingui un altre concurs amb què distreure el públic. 

Carlos Sobera i Jordi González seran els seus companys durant aquesta aventura. Possiblement un d'ells condueixi els debats i l'altre estigui present a la casa on conviuran els participants.

Mentrestant, Vázquez s'ha proposat gaudir de les seves vacances per afrontar una de les etapes personals més complicades de la seva vida. Recordem que fa poc temps va haver d'acomiadar-se de Mila Ximénez, íntima amiga, i sembla que li està constant assimilar. 

Jorge Javier haurà de tractar amb famosos molt rebels

Els directors de Secret Story no volen revelar cap detall del programa, per aquest motiu van esborrar l'anunci que van publicar per error. No obstant això, les xarxes socials no van trigar a fer-ne ressò i a especular sobre els participants.

Jorge Javier haurà de tractar amb els famosos més controvertits de la crònica social. Seguint les apostes dels espectadors, tot fa pensar que un enemic de Rocío Carrasco participarà en el programa.

És possible que Amador Mohedano o la parella de Rocío Flores, Manuel Bedmar, hagin acceptat l'oferta de Telecinco. Si és així, el comunicador haurà de fer front a una situació força delicada, ja que ell és amic íntim de Rociíto.

Tot i que molta gent no pot veure Vázquez, la major part del públic coincideix amb que és el mestre de cerimònies perfecte. Aquesta és la raó per la qual la cadena ha apostat per ell, encara que els usuaris de Twitter el tinguin en el punt de mira.