Julián Contreras dins del seu cotxe atenent la premsa

No se'n sap avenir: Julián Contreras confessa el seu últim fracàs professional

Julián Contreras revela que l'han acomiadat de TVE

Julián Contreras ha hagut de fer front a un cop molt dur que el deixarà fora de joc durant una bona temporada. Fa uns dies va començar a treballar a TVE, però la cadena ha decidit prescindir dels seus serveis per totes les crítiques que ha rebut.

Julián Contreras té un ampli coneixement del món de l'espectacle, ja que fa molt de temps que participa en espais televisius. Aquesta és la raó per la qual 'Días de verano' li va proposar formar part de l'equip, tot i que sembla que han canviat d'opinió.

El fill de Carmina Ordóñez va travessar una etapa econòmica bastant complicada a causa del fracàs consecutiu de diverses empreses que havia muntat. Una sala de jocs es va apiadar d'ell i el va contractar com a relacions públiques, motiu pel qual actualment està rebent moltes crítiques.

Els responsables de 'Días de verano' van presentar el seu col·laborador com «el relacions públiques del Bingo Copacabana de Móstoles». Les xarxes socials de seguida es van burlar d'aquest detall i van posar en dubte el talent de Julián davant de les càmeres.

Julián Contreras ha anunciat que l'han acomiadat del programa mitjançant les xarxes socials, un atreviment que l'ha deixat fora de combat. Estava molt il·lusionat amb aquest projecte, ja que li suposava una bona excusa per a tornar a primera línia i ressorgir de les cendres.

«Estimats meus, us vaig anunciar que tornaria aquest divendres a 'Días de verano', però no serà possible. És per causes alienes a la meva voluntat, per descomptat, però estic molt agraït per l'oportunitat i confio que el futur ens ajunti de nou», escriu.

Julián té una gran capacitat per a superar qualsevol obstacle, així que els seus seguidors confien tornar-lo a veure'l d'aquí a poc. Telecinco està preparant molts programes nous i no seria estrany que es posessin en contacte amb ell per a fer-li alguna oferta.

Julián Contreras dedica unes paraules molt boniques a Inés Paz

El germà de Fran i Cayetano sempre ha tingut fama de ser una persona bastant educada, cosa que ha demostrat en totes les intervencions que ha fet. Després de saber que no volen seguir comptant amb ell, ha enviat un missatge a la presentadora del programa.

«Seguiu veient el programa, que és bo, amable i està elaborat amb molt d'afecte. Inés Paz i la resta de companys s'ho mereixen», comenta demostrant que no guarda rancor a ningú.

Julián tornarà a treballar de relacions públiques, ja que en més d'una ocasió ha declarat que se sentia a gust a l'empresa. No és la primera vegada que fracassa a la televisió, tot i que sí que és la primera que ho fa d'una manera tan inesperada.

És cert que el seu debut va ser força criticat, però mai li van fer saber que no estaven contents amb la seva feina. Recordem que amb Anne Igartiburu li va passar una cosa semblant, ja que va deixar de col·laborar a 'Corazón' d'un moment a l'altre.

Contreras no ha tingut gaire sort en la seva trajectòria televisiva i tampoc ha gaudit de cap èxit fora de la petita pantalla. Va muntar un restaurant en el qual va posar molta il·lusió, però lamentablement el va haver de tancar.

«M'alegra saber que hem compartit més moments feliços que tristos, però sempre hem estat units davant les adversitats. Treballar aquest temps amb tots vosaltres m'ha ensenyat i aportat moltíssim», va comentar al seu moment.

El fill de Carmina sempre ha tingut molt bona reputació i tothom que el coneix diu meravelles d'ell. Posar punt final a la seva faceta empresarial li va suposar un disgust, tot i que res semblant al que ha sentit després d'aquest últim acomiadament.