Bertín Osborne somrient a càmera

La portada del dilluns que Bertín volia evitar (però no ha pogut)

Bertín Osborne ha intentat evitar una portada, però no ha tingut gaire èxit

Bertín Osborne volia evitar aparèixer en una portada que no el deixa en bon lloc.

La premsa del cor és incisiva, i no se li escapa cap matís que pugui enredar la vida dels famosos. Bertín sempre ha estat en el punt de mira de la premsa del cor, i més encara després d'haver-se divorciat de Fabiola, que ha causat molta polèmica.

Les separacions són un tràmit desagradable que tothom vol evitar. Aquesta situació s'accentua si el transcurs d'aquestes involucren personatges rellevants del panorama nacional.

Des que comencen els tràmits es pretén oferir una actitud de cordialitat i tranquil·litat que no sempre és possible mantenir. El divorci d'aquesta parella va començar sense retrets i amb bon rotllo pel bé del fill que tenen en comú.

Aquesta setmana, però, aquest bon rotllo s'ha trencat i han començat fer-se retrets l'un a l'altre.

Bertín Osborne i Fabiola, el divorci de la discòrdia

Fa uns dies, Fabiola va fer unes declaracions en les quals no deixava del tot bé el seu exmarit, Bertín Osborne. Tot això ha generat que aquest mateix dilluns hagi sortit en portada la recopilació dels fets i els retrets que han sorgit.

Aquesta situació va començar quan, fa uns mesos, la parella va decidir posar fi al seu matrimoni després de molts anys, el que va sorprendre molt. Ningú s'esperava que aquest això passaria, ja que durant l'emissió del programa del cantant se'ls veia perfectament.

Des de llavors, poc s'ha sabut o s'ha publicat sobre el divorci. Ells mateixos han mantingut tot aquest procés en silenci per a evitar sortir a les portades o ocupar minuts als programes de Telecinco.

El 6 d'agost, aquest mutisme es va trencar per part d'ella, ja que va acudir al programa nocturn 'Sábado Deluxe' per donar a conèixer la seva versió. Va explicar que el punt d'inflexió li va arribar quan va començar a dubtar de tot el que envoltava la seva vida.

Va afirmar que el moment exacte va ser quan es va adonar que tot no era com abans. Es convencia a si mateixa per a seguir per la família, però era una situació que la desgastava i no li permetia ser ella mateixa.

Un dels moments més tensos que es van viure van ser els retrets que va llançar al presentador. Va reconèixer que havia perdut la seva identitat i que se sentia com 'la dona de', tot i que aquesta situació ha desaparegut després d'haver-se separat de Bertín.

Un altre dels retrets va ser que s'havia cansat de ser una mantinguda i que volia valer-se per si mateixa. A més, va reconèixer que no té constància de terceres persones i, en cas de saber-ho, no ho hauria permès ni consentit.

La visita de Fabiola al programa va sorprendre molts dels presents i no presents. De fet, Lydia Lozano va confirmar que el mateix Bertín s'havia sorprès molt i que l'escena no li estava agradant gens.

Això va generar que el cantant enviés un missatge a la veneçolana en què li deia «quins collons que tens». Per descomptat, aquesta actitud no li va agradar en absolut, i encara li agradarà menys que tota aquesta història aparegui en portada.

Els intents del cantant per a evitar que una revista publiqui aquests retrets han estat en va. Avui, 16 d'agost, s'ha publicat una portada a la revista 'Pronto' que recull totes les declaracions que s'han fet l'un a l'altre.

A més, posa alerta el públic sobre una possible guerra mediàtica entre tots dos. La veritat és que Fabiola ja ha mogut fitxa i només queda que Bertín ofereixi el seu punt de vista sobre l'assumpte.

Podem estar segurs que, si comença la guerra, tindrem hores i hores de televisió i una infinitat de notícies sobre la separació.