Kiko Rivera con gorra en un parque

Kiko Rivera anuncia un altre canvi definitiu a la seva vida a partir d'avui

Kiko Rivera pren una decisió que canviarà el seu futur

Kiko Rivera es va sentir traït quan va descobrir que Isabel Pantoja suposadament l'havia utilitzat per solucionar els seus problemes econòmics. El marit d'Irene Rosales se sent enganyat per sa mare i no està disposat a fer com si res.

El famós s'ha allunyat de tot el que té a veure amb Cantora, però no n'ha tingut prou. Recentment ha anunciat per xarxes socials que ha deixat una de les seves grans addiccions: el tabac.

Isabel Pantoja estaria orgullosa del seu fill si s'assabentés d'aquesta decisió, tot i que no és la primera vegada que fa una cosa semblant. L'any 2017 també va intentar deixar de fumar, propòsit que no va durar gaire temps i va recaure.

«Recordaré el 15 d'agost com el dia que vaig deixar de fumar. Un altre canvi més, seguim sumant», ha escrit en una fotografia que ha publicat al seu compte d'Instagram.

Kiko Rivera assegura que vol mantenir-se allunyat de la premsa per centrar-se en la seva carrera musical, però retransmet tots els seus moviments per xarxes socials. Després de prometre als seus seguidors que no tornarà a tocar una caixa de cigars, els ha explicat com està portant el procés.

«Primer moment del dia complicat: arriba l'hora d'esmorzar i aquí feia el meu primer cigarret. A veure com ho portaré... Des d'ahir a la nit que no fumo», ha declarat amb optimisme. 

Kiko va fer un viatge al Carib amb la seva parella i quan va tornar va intentar allunyar-se del tabac, cosa que també va compartir amb els seus fans. «Avui he pres una de les millors decisions de la meva vida: deixaré de fumar», va comentar fa exactament quatre anys.

Kiko Rivera comença una nova vida lluny de la polèmica

El germà de Chabelita no vol saber res de sa mare i tampoc vol seguir donant declaracions al respecte. En molt poc temps ha guanyat una fortuna venent els secrets de Cantora i sembla que ja en té prou per viure tranquil una temporada.

Isabel Pantoja no entén el motiu pel qual el seu fill ha comercialitzat certs aspectes de la seva vida privada, atreviment que mai perdonarà. Per la seva banda, ell no està preocupat perquè se sent traït i no en vol saber res.

El DJ més controvertit de la premsa del cor ha aprofitat l'allargament del seu drama familiar per llençar al mercat una marca pròpia. S'anomena «Kantora is mine» i té productes variats amb dissenys fets per ell mateix: samarretes, tasses, dessuadores i una infinitat d'objectes que suggereixen el pitjor de la tonadillera.

Rivera ha decidit començar aquesta nova etapa lluny de totes les seves dependències, així que ha decidit allunyar-se del tabac. Una sèrie de canvis que s'han produït en un període de temps molt curt i que podrien alterar el seu estat d'ànim.

Kiko fa el pas definitiu per trencar amb Isabel Pantoja

Isabel Pantoja ha lluitat molt per no perdre Cantora, la finca que va heretar del seu marit i que ha provocat un huracà a la premsa del cor. No obstant això, la seva situació econòmica és cada vegada més delicada, així que no ha tingut més remei que tirar la tovallola. 

El marit d'Irene Rosales vol desfer-se'n, ja que ell també n'és propietari, per no tenir res a veure amb sa mare. El programa Viva la vida assegura que hi ha una empresa disposada a pagar una xifra que podria arribar als 11 milions d'euros.

El fill de Paquirr ha de fer front a una etapa força controvertida, plena de decisions importants. Tot fa pensar que estarà molt nerviós, l'excusa perfecta per recaure al món de la nicotina.