Primer pla Ana María Aldón

Ana María Aldón sap que el matrimoni està sentenciat amb les seves últimes paraules

Ana María Aldón fa un pas endavant i tanca la porta a una possible reconciliació

Ana María Aldón ha après a portar els temps conscient de la repercussió que tenen les seves paraules. Des que la dona d'Ortega Cano confessés la crisi per la qual travessa el matrimoni, qualsevol gest o declaració és objecte d'anàlisi.

El cap de setmana passat va fer la seva aparició estel·lar a Ya es verano revelant en quin punt es trobava la seva relació amb l'extorero. Continuen jugant al ratolí i al gat evitant així coincidir a Costa Ballena o Madrid i, quan no ho aconsegueixen, va confessar dormir en habitacions separades.

Ara, l'última publicació a les xarxes d'Ana María assisteix un nou cop al vidu de 'La Más Grande' en què ha estat el seu pitjor estiu.

Ana María Aldón dicta sentència

Ana María Aldón es nega a parlar públicament el que ja és un secret de domini públic. El seu matrimoni amb Ortega està més que finalitzat, però cap s'atreveix a fer el pas definitiu. Davant els mitjans neguen la més gran, encara que la dissenyadora ha deixat clar més d'una vegada els problemes en la seva relació.

Uns problemes que no semblen tenir solució a jutjar per les declaracions que la que va ser fruitera va pronunciar el cap de setmana passat. Ha assegurat no haver-hi «marxa enrere» i ha reiterat que «ja no espera res de ningú».

Ana María Aldón
Ana María Aldón torna a les xarxes i llança un dard al seu encara marit | EUROPA PRESS

Encara que continuava dirigint-se a l'extorero com a «el meu marit», per la seva actitud és clar que la reconciliació no entra en els seus plans. I més encara després de l'última publicació que ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram.

Ana Maria apareix muntada en bicicleta elegantment vestida i acompanyada per la seva neta. Una estampa familiar que demostra en qui s'està recolzant en aquests moments difícils. Però si alguna cosa ha cridat l'atenció és el text que acompanya la imatge, un missatge directe a la seva vida passada que no pensa tornar.

«A vegades no està malament perdre el rumb, ja que es descobreixen nous camins, seguim pedalant cap a noves etapes», escriu. Tota una declaració d'intencions on deixa palès el seu desig de seguir endavant per buscar una nova vida.

Així doncs, la dissenyadora arrenca setembre amb les idees clares sense atendre els desitjos del seu encara marit qui confia que «tot s'arregli». Tot i això, sembla que ella no sent el mateix i està disposada a marcar les distàncies.

▶️ Vídeo del dia

Ana María Aldón tanca les portes a la reconciliació

Després de la seva última aparició televisiva, Aldón ha tornat a les xarxes amb un dard directe a Ortega Cano. El vidu de Rocío Jurado va confessar el seu malestar per la seva entrevista a Ya es verano, dolgut amb l'actitud contundent de la seva dona.

No en va, encara creu que la situació es pot reconduir i espera poder posar punt final a aquests complicats mesos. Mentrestant, l'exfrutera es mostra radiant i molt més recuperada.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Ana María Aldón no planteja la reconciliació| CatalunyaDiari

Una dona renovada que té clar què vol a la seva vida i què no. Sobretot ara que les vacances arriben al final i toca afrontar la realitat en un Madrid completament diferent per a ella.

El seu fill José María està proper a començar un nou curs escolar i sembla que Ana María se suma al repte d'emprendre horitzons nous. Té clar que el seu petit és la seva màxima prioritat i per ell continua convivint a la mateixa casa que el seu encara marit.

«Fem la nostra vida com millor podem portar-la, no maquillaré una cosa que és així», va explicar el cap de setmana passat. I encara que ja no mantenen el contacte com abans, sí que va explicar que seguirà parlant amb Ortega pel bé comú del seu fill.

Així les coses, tocarà esperar per saber com afrontarà la de Sanlúcar la tornada escolar i quines noves etapes començarà allunyada del marit.