Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera avisa la seva nova parella que la relació serà analitzada per tots

El presentador ha hagut de fer front als nous canvis que s'han produït al programa

Abans de tornar a una intensa temporada de treball, Carlos Sobera està aprofitant al màxim els seus darrers dies de vacances. Com la resta dels seus companys, el presentador ha pogut gaudir del mes d'agost en absoluta tranquil·litat abans de tornar a la rutina.

La veritat és que el basc estava desitjant fer les maletes per viatjar a un lloc on pugui relaxar-se sota el sol i gaudir de la costa. Amb raó, perquè aquest any ha estat força intens per a l'exprofessor.

Això sí, Carlos Sobera és conscient que aquests dies han arribat al final i que toca tornar a la càrrega. De fet, està més que preparat per començar a dirigir el pròxim concurs de Telecinco que promet ser tot un èxit: Pesadilla en el Paraíso. Tot i això, pocs dies abans de la seva estrena, el presentador de Supervivientes ha estat testimoni dels canvis que s'han fet a última hora en aquest format.

Carlos Sobera
El basc no es por creure els canvis que s'han produït a la cadena | GTRES

 

Carlos Sobera, de pedra per la dràstica decisió que ha pres Telecinco

No hi ha dubte que Supervivientes 2022 ha sortit com tots planejaven. Han portat cares conegudes, s'han protagonitzat nous idil·lis i, fins i tot, com era d'esperar, ha sorgit alguna polèmica.

Per aquesta mateixa raó, Telecinco sap que, malgrat les males audiències que han aconseguit durant l'estiu, estrenar un nou concurs és la solució. Per això, la cadena ha decidit afegir a la graella un nou format que promet aconseguir molta més audiència.

Així mateix, Pesadilla en el Paraíso ha estat el candidat ideal per aconseguir aquest clar objectiu. Per descomptat, Carlos Sobera sap què és el que funciona perquè els teleespectadors adorin el concurs.

Un dels factors clau que no pot faltar perquè l'espai sigui tot un èxit és a el moment de fer la selecció dels participants. En aquest cas, el basc és conscient que la llista compleix els requisits.

Els 16 concursants d'aquesta edició seran, per una banda, Pipi Estrada, Omar Sánchez, Gloria Camila, Mónica Hoyos i Víctor Janeiro. De l'altra, Alyson Eckman, Juan Alfonso Milán, Marco Ferri, Daniela Requena, Steisy, Dani García Primo, Marina Ruiz, Nadia Jémez, Israel Arroyo, Xavier Font i Lucía Dominguín.

Sembla que tot anirà bé. Però, la veritat és que el canvi de plans que han fet a última hora els responsables del format podria provocar tot el contrari. I és que des de la direcció del programa han decidit que l'espai presentat per Carlos Sobera sigui enregistrat per un clar motiu. No volen arriscar-se que passi un altre 'cas Carlota' com va passar a GH 2017, on una concursant va denunciar que havia patit abusos sexuals.

Per això, volen tenir aquesta situació sota control i no volen que el programa sigui transmès en directe. A més, l'única cosa que no serà prèviament gravada seran les gales, ja que això serà en viu.

Això sí, lluny d'acabar amb els sobtats canvis, Carlos Sobera ha estat testimoni de com cadascun dels participants ha hagut de signar una «clàusula de bon comportament». De manera que tots s'han compromès a no agredir-se físicament ni verbalment. Evidentment, en cas que no algú no compleixi aquesta normativa, serà expulsat de forma immediata.

El 'cas Carlota' segueix en procés

No hi ha dubte que Telecinco no es vol arriscar a cometre els mateixos errors que va cometre en el passat. I és que el cas de l'exconcursant de GH, Carlota Pardo, va generar una gran controvèrsia.

Tot va començar quan la que va ser participant d'aquest concurs va denunciar que havia estat víctima d'abús sexual dins de la casa de Guadalix. L'acusat, que a més de ser el seu company de reality era també aleshores la seva parella, es tracta de José María López Pérez.

▶️ Vídeo del dia

Tot i que el cas encara està en procés de judici, la Fiscalia demana una pena d'aproximadament dos anys de presó, a més d'una indemnització de 6 mil euros a Pardo. Així mateix, aquesta quantitat també l'haurien demanada a Zeppelin, la productora del format. Malgrat que el cas s'està portant sota la màxima discreció possible, s'ha sabut, per fi, que se celebrarà el pròxim mes d'octubre.