Primer pla de Manuel Díaz, El Cordobés, somrient

Manuel Díaz revela que la ruptura no té solució i que ella vol marxar lluny

El pare d'Alba Díaz ha estat testimoni que la seva exdona s'ha allunyat de tot

Manuel Díaz 'El Cordobés' ha viscut un estiu d'ensomni envoltat de tots els seus éssers estimats. Tot i que ha passat la major part del temps a casa seva, tampoc se li ha oblidat aprofitar els dies assolellats i de calor per desplaçar-se fins a la platja.

Això sí, els breus dies de descans han servit perquè el torero recarregui les piles i torni amb més força que mai al món de la tauromàquia. I és que, després d'una temporada allunyat de la seva passió, per fi aquest any ha estat l'indicat per tornar a exercir la seva professió.

D'aquesta manera, el seu estiu s'està resumint en cites a la platja i a les places. Precisament fa uns dies, el pare d'Alba Díaz va assistir a la Goyesca d'Antequera, on va triomfar considerablement.

Això sí, mentre que Manuel Díaz no es pot queixar de com ha anat el seu estiu, el cert és que una altra persona propera no pot dir el mateix. La seva exdona, Vicky Martín Berrocal, ha passat unes vacances molt diferents després de la seva ruptura amb Joao Viegas.

Vicky Martín
La parella va donar per acabada la seva relació el passat mes de febrer | EUROPA PRESS

 

Manuel Díaz sap que ha decidit posar terra per mig

No tenim cap mena de dubte que per a Vicky Martín Berrocal aquests mesos han estat especialment durs. I és que el mes de febrer passat va saltar la notícia que la dissenyadora havia trencat la seva relació amb Joao Viegas, amb qui feia tres anys que sortia.

Per descomptat, això va ser tota una sorpresa per als mitjans perquè tot apuntava que la parelleta passaria per l'altar. Fins i tot hi havia una infinitat de proves que indicaven que la relació estava més que no pas consolidada. Per exemple, quan la mare d'Alba Díaz va decidir deixar Madrid per mudar-se a Portugal per conviure amb el seu xicot, semblava que la seva relació no s'enfonsaria mai.

Tot i això, així com així, tots dos van decidir posar punt final a la seva història d'amor. Ara, l'exdona de Manuel Díaz està vivint el seu primer estiu de soltera després de separar-se del portuguès. Com s'esperava, està gaudint al màxim d'aquests dies assolellats i de platja amb la seva filla, Alba Díaz.

Imatge de Vicky Martín Berrocal i la seva filla, Alba Díaz
La famosa s'ha refugiat en la seva filla | GTRES

De fet, la seva petita ha estat el seu suport més gran per aconseguir recuperar-se del seu cor trencat. Ha estat amb ella amb qui ha fet diverses vegades la maleta per anar-se'n a una destinació fora d'Espanya.

La primera parada que van fer juntes mare i filla va ser Istanbul (Turquia), un dels països favorits de la mateixa dissenyadora. Posats davant de llocs emblemàtics de la ciutat, imatges de nombroses vetllades i fins i tot trajectes amb vaixell han estat el tipus d'instantànies que ha publicat Vicky Martín Berrocal.

Tot seguit, després d'aquest viatge, totes dues van escollir ni més ni menys  que Formentera com el seu pròxim destí. Això sí, per a desgràcia de l'exdona de Manuel Díaz, aquests dies han arribat al seu final i, per aquest motiu, s'ha volgut acomiadar com cal del seu estiu.

«Hola a tots! Si encara seguiu de vacances com jo, gaudiu de cada minut que us quedi. Però com sempre no deixeu de banda l'exercici físic, feu alguna caminada, aprofiteu per nedar», començava escrivint l'andalusa amb una imatge prenent el sol cap per avall.

«No us quedeu aturats i recordeu portar una bona alimentació. Cuida't, consenteix-te i, si necessites ajuda, no dubtis a recórrer a un metge», tancava.

El remei de Vicky Martín Berrocal per superar Joao Viegas

Per descomptat, aquesta temporada, per a Vicky Martín Berrocal no hauria pogut anar millor. I és que tot i que ha estat el seu primer estiu de soltera, la veritat és que no hi ha cap dubte que s'ho ha passat de meravella.

No és estrany, però,  perquè tots els plans que ha fet la dissenyadora al llarg d'aquests mesos l'han ajudat a oblidar el magnat. Tal com ho va explicar, la mare d'Alba Díaz manté la seva ment ocupada gràcies a la seva atrafegada agenda.

▶️ Vídeo del dia

En altres paraules, a causa de la gran quantitat de plans que ha tingut, l'exdona de Manuel Díaz, ha aconseguit superar aquest desamor que va patir fa uns quants mesos.