Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco comprova que la malaltia de Rociíto encara no ha acabat

David Flores Carrasco ha sentit parlar la seva mare sobre les addiccions

Fins ara, Rociíto no s'havia atrevit a parlar sobre els problemes que ha enfrontat el seu germà José Fernando al llarg dels anys. El jove va viure una adolescència més o menys tranquil·la fins que va fer la majoria d'edat.

En aquell moment, obtenia el milió d'euros que per herència els corresponien tant a ell com a la seva germana Gloria Camila. I això provocava que el fill d'Ortega Cano perdés el control del tot, caient al fosc pou de les addiccions.

Imatge de Rocío Carrasco envoltada de periodistes a la inauguració del museu de la seva mare
Rocío Carrasco a la presentació del Museu de Rocío Jurado | GTRES

En 2013, el jove va ser detingut per primera vegada, acusat de robatori amb violència i pertinença a una banda criminal. Poc després, començaria una dura etapa que el va portar per diverses clíniques de rehabilitació. De fet, avui dia roman internat al centre psiquiàtric Sant Joan de Déu en espera de poder recuperar la seva llibertat.

Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando
Ortega Cano i els seus fills, Gloria Camila i José Fernando | GTRES

Tot i això, i malgrat els nombrosos problemes amb la justícia que ha hagut d'enfrontar, ni Ortega Cano ni Gloria Camila l'han abandonat. Lamentablement, de la seva germana Rocío se n'anava distanciant amb el temps igual que la resta de família, encara que ella només té bones paraules per a ell. I és que, assegura guardar un gran afecte al seu germà i lamenta la terrible situació que travessa.

José Fernando Ortega
Rociíto recorda amb afecte José Fernando Ortega, el seu germà | GTRES

«Jo en cuidaria si li passava alguna cosa a Ortega, era el que havia promès a la meva mare», explica Rociíto a la seva docu-sèrie. El greu accident que gairebé li costa la vida a Ortega Cano provocava que la filla de 'la Más Grande' es plantegés la possibilitat de fer-se càrrec dels germans. Encara que, per sort, el torero es recuperava del tot i els nens no van haver de lamentar una altra punyent perduda.

▶️ Vídeo del dia

David Flores Carrasco sent parlar la seva mare sobre les addiccions

«És un paio molt noble, amb un gran cor. Ha comès errors, però és el de millors sentiments. S'ha autodestruït», diu la mare de David Flores Carrasco sobre José Fernando.

De fet, el mateix jove reconeixia l'afecte que els havia brindat tant a ell com a Gloria Camila. «Sempre hem estat molt units. Ens portem molt bé. Ha estat sempre allà al costat com a germana gran», reconeixia fa un temps.

«Quan va faltar la meva mare, nosaltres necessitàvem afecte d'algú i ella ens ho va donar», explicava. Unes precioses paraules que Carrasco ha sabut agrair-li, deixant-li les portes obertes a un retrobament.

Foto de José Fernando amb una maleta i Gloria Camila.
Els germans, Gloria Camila i José Fernando, estan molt units | GTRES

I això, malgrat l'enfrontament que tots dos van tenir arran de l'herència de Rocío Jurado i que narra al seu documental. «José Fernando no tenia coneixement total dels números que tenia l'herència de la seva mare. Un dia, ell em truca per telèfon i em diu: 'Germana, puc anar a casa teva, vull parlar amb tu?'», recorda.

«Em diu que necessita que li doni tots els papers de l'herència de la meva mare», explica sobre una de les últimes vegades que hi va tenir contacte.

Imatge de José Fernando de petit amb la seva germana Rocío Carrasco
Imatge de Rocío Carrasco amb la seva germana Gloria Camila | Catalunya Diari

«Jo li dic: 'Mira, vida meva, això no em correspon a mi, no soc qui per donar-te una documentació que és meva, això correspondria al teu pare'. Llavors, en aquell moment el seu cap estava bullint i en adonar-se que soc l'última opció que li queda, marxa enfadat i es posa a malparlar», va narrar Rociíto.

Tot i això, Carrasco deixa clar que no li guarda cap rancor, a diferència de la resta de membres de la seva família. «És un nen que no s'ha ficat mai en res de ningú, que no li ha fet mal a ningú, tret d'ell mateix», sosté.

Tot al contrari dels sentiments que té per a Gloria Camila, amb qui deixa clar que no té intenció de seure a parlar. «No estic preparada per tenir una conversa amb ella», reconeixia.

«Qui no ho entengui és que no ha tingut una malaltia o un problema mental, o mai s'ha vist immers en una depressió, o mai ha tingut un atac de pànic», sentenciava dolguda.