Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales comprova que la malaltia ha empitjorat i li queda poc temps

La dona de Kiko Rivera tem el pitjor després de veure quin és el seu estat de salut

Irene Rosales ha estat amb el seu marit Kiko Rivera i amb les seves dues filles descansant uns dies lluny d'Espanya. Després de molts mesos patint els rumors de suposades infidelitats de Kiko Rivera, tots dos van decidir creuar l'Atlàntic per descansar amb les seves nenes i oblidar-se de tot durant un temps.

El cas és que a la tornada d'aquestes plàcides vacances a Punta Cana, els problemes al clan Pantoja han colpejat directament Irene Rosales i el seu marit. Després d'aterrar a terra espanyol, tots dos s'han assabentat que l'oncle del DJ, Bernardo Pantoja, ha tornat a quedar ingressat en un hospital.

Part del motiu del seu ingrés són els seriosos problemes de salut que ha estat patint els últims mesos. El pare d'Anabel Pantoja està passant per un moment realment crític i ha hagut de tornar a un hospital de Sevilla per diverses complicacions de la malaltia.

Irene Rosales afronta un nou ingrés hospitalari molt preocupada

Així ho han comentat a Sálvame i han afirmat que Junco, la dona del malalt, segueix cuidant-lo, però que l'han vist «molt nerviosa». Igual que altres vegades, l'entorn més proper de Bernardo ha volgut calmar tothom sobre l'estat del malalt, aquesta vegada tot ha canviat. Sembla que es tracta d'una complicació més seriosa del que és habitual.

Irene Rosales
Irene Rosales no es pot creure el que ha passat | GTRES

Fa dos mesos que Bernardo rebia l'alta i que continuava amb la seva recuperació a casa. Però el seu estat és realment alarmant i el seu ingrés ha provocat un cop nou per a l'exsupervivent.

Mentrestant, Irene Rosales està molt pendent del que li passa a l'oncle del seu marit i no seria estrany que el fill d'Isabel Pantoja visités el seu familiar durant les pròximes hores si tot es compliqués.

▶️ Vídeo del dia

Bernardo Pantoja està pitjor que mai i Junco fa saltar les alarmes

Kike Calleja ha estat el reporter que ha informat sobre aquest nou ingrés d´un dels germans d´Isabel Pantoja. Ha assegurat que té a veure amb la seva malaltia i que hi ha una infecció que cal tractar-la com més aviat millor.

Imatge de Bernardo Pantoja en una llitera.
Bernardo Pantoja sortint de l'ambulància en una llitera | Europa Press

Recordem que l'afectat pateix diabetis i, després de conèixer que el seu estat és tan delicat, tot fa pensar que és difícil que aviat s'estabilitzi la seva situació. «Està ingressat, està en observació i és molt complicada aquesta nova situació. Hi ha infecció i ja sabeu que quan hi ha infecció pateix en tots els aspectes», ha explicat el col·laborador del programa de Telecinco.

Anabel Pantoja, la gran absent després de l'ingrés del seu pare

Aquest ingrés commociona la família d'Irene Rosales, després que fa uns dies Junco donés la veu d'alarma. La japonesa demanava ajuda pel malmès estat de salut del germà d'Isabel Pantoja.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i el seu pare, Bernardo Pantoja
Anabel Pantoja s'ha vist molt afectada per les circumstàncies | CatalunyaDiari

«Està demanant ajuda urgentment perquè no pot més», informava José Antonio León. Segons el reporter de Sálvame, la japonesa s'ha queixat entre el seu cercle íntim de «comportament que està tenint Anabel».

Sobre aquest assumpte, molts són els que critiquen l'actitud d'Anabel Pantoja quan el seu pare està ingressat. I és que des que va aterrar a Espanya, quan tornava d'Hondures ja fa un mes, la influencer només ha visitat un dia el seu pare malalt. Se n'ha anat de vacances amb la seva parella a diverses destinacions, però no ha reparat que el seu pare la necessitava més en aquests moments.

A més, aquesta última complicació de Bernardo ha agafat la sevillana al seu lloc de residència, Gran Canària. L'andalusa fa uns dies que és a Arguineguín i, de moment, no té pensat viatjar a la península a veure el seu pare.