Carmen Borrego

Carmen Borrego admet que l'amor s'està acabant i que la baralla l'ha afectat

Alejandra Rubio ha protagonitzat una gran baralla amb el seu xicot

Sembla que la relació d'Alejandra Rubio i el seu xicot, Carlos Agüera, no viu el seu millor moment. Encara que semblava que tot anava prou bé entre ells, la parelleta acaba de protagonitzar una gran esbroncada al mig del carrer.

La filla de Terelu Campos decidia convidar el seu xicot a l'aniversari de la seva mare, que acaba de fer 57 anys. Tanmateix, alguna cosa va passar a la festa que els va amargar la vetllada a tots dos i els va dur a mantenir una conversa força dura.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
Captura d'Alejandra Rubio a 'Viernes Deluxe'. | Telecinco
 

A les imatges, es veu Alejandra tractant de convèncer el seu xicot d'alguna cosa, mentre ell sembla força molest i sense ganes d'arribar a una entesa.

Ella, fins i tot, intenta acostar-se i fer-li una abraçada, però la resposta de Carlos és força freda i distant. Per sort, l'esbroncada no arriba en cap moment a passar més enllà d'un simple malentès que segurament arreglarien a casa.

Alejandra Rubio i el seu nou xicot Carlos Agüera.
Alejandra Rubio i el seu xicot Carlos Agüera. | Europa Press
 

Tot i que queda clar que al jove hi ha alguna cosa que no li va agradar de la reunió familiar, a la qual María Teresa Campos no va poder assistir per motius de salut.

La veritat és que, després del malentès, a Alejandra li tocava tornar sola a la festa, mentre que el seu xicot preferia marxar pel seu compte, un fet que deixa clar que no tenia gaires ganes de continuar allí.

Alejandra Rubio, enxampada discutint amb el seu xicot al mig del carrer

Aquest contratemps en la seva relació arriba al mig també d'un mal moment professional per a la filla de Terelu, que des de la cancel·lació de Viva la vida s'ha allunyat dels platós de televisió.

«No sé si em veureu a la tele, però hi he estat fenomenal, he après moltíssim i espero tornar-hi. Cada dia aprenent més perquè al principi em sentia molt més tímida, m'he deixat anar força, però encara em queda molt», reconeixia fa poc.

La jove s'ha emportat un dur revés, ja que estava molt contenta amb la seva feina de col·laboradora. Lamentablement, la fi del programa també l'obliga a buscar-se un altre camí per continuar triomfant professionalment.

De fet, la seva mare mostrava obertament la seva preocupació pel futur que li espera a la jove. «Els programes tenen els seus cicles, però darrere dels programes hi ha moltes famílies que viuen d'això», manifestava.

«Tot comença i tot s'acaba», afegia sobre l'única feina fixa que ha tingut la seva filla fins ara.

Per la seva banda, Alejandra s'ha mostrat força segura i tranquil·la pel que fa al que vol fer a partir d'ara.

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos, preocupada pel futur de la seva filla. | Telecinco
 

«No estic aquí per una necessitat econòmica, si volgués guanyar diners faria altres coses que em proposen i dic que no. Tinc molt clar el que vull i estic molt enfocada a la meva carrera, en el que m'agrada i en el que estudio», assegurava al Deluxe.

Als seus 22 anys intenta obrir-se un forat en el món de la interpretació, una cosa que l'apassiona i en què s'està formant aquests últims anys.

«Estic estudiant interpretació, és molt complicat. Hi ha molt poca feina i hi ha grans actors que són a casa seva. Jo ho intentaré amb totes les meves forces», deia sobre això.

▶️ Vídeo del dia

«Però també m'agrada estar aquí a la televisió i quan em surti alguna cosa fora d'això ja veuré. Estaré aquí el temps que la gent d'aquí vulgui que estigui i mentre pensin que valc i agrado, però tinc altres plans a la meva vida», apuntava amb seguretat.

«Tinc 22 anys i soc molt jove, he canviat d'opinió mil vegades. Vaig entrar aquí perquè volia provar-ho. Ser una Campos t'obre portes i te'n tanca d'altres», comentava sobre el famós cognom de la seva família.

«Vaig començar fatal i el primer dia em vaig posar a plorar i tot, però em va agradar i aquí segueixo. No puc negar que soc aquí per pertànyer a una família que s'ha dedicat a això tota la vida».

«Tinc amigues que han estudiat Dret i els seus pares tenen en un bufet i treballen allí. Què passaria si treballés a l'empresa del meu pare?», deixava caure.