Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler, inquieta en saber què està fent ell després de trencar i de fugir

Preysler segueix amb atenció la separació

Isabel Preysler pot presumir que la seva història d'amor va de meravella. Al costat de Mario Vargas Llosa ha trobat una gran estabilitat. Però, no poden dir el mateix d'altres persones del seu entorn.

Esther Doña, vídua de Carlos Falcó, l'home amb qui va estar casada la socialité, anunciava fa uns dies que es casaria. Tot i això, al cap d'unes hores, la parella anunciava la ruptura per sorpresa, sense donar gaires explicacions.

Preysler sent que tot això li toca de prop. Però, desconeix els motius reals pels quals es va produir el distanciament. Pel que sembla, Santiago Pedraz va explicar que la malaguenya havia traspassat certes «línies vermelles», cosa que impediria qualsevol intent de reconciliació.

Éstà molt irritat per la situació, sobretot per l'aposta tan decidida que havia fet per aquesta relació. Doña no s'ha pres gens bé aquesta postura i ha optat per deixar de seguir-lo a les xarxes socials. Tot això passava només uns dies després que es declaressin en públic el seu amor.

Ara, no vol saber res dels seus moviments en aquestes plataformes i vol marcar una certa distància. Això sí, de moment no ha esborrat cap de les fotos que té amb ell. En efecte, la il·lusió i la felicitat es va tornar en decepció en molt poc temps.

Imatge de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler.
Isabel Preysler és feliç al costat de la seva parella | GTRES

Entre ells tot va ser massa ràpid. El jutge només va necessitar un any de relació per demanar-li matrimoni. Però, no comptava que tot saltaria pels aires uns dies després.

En un primer moment, ella es pensava que era un simple enuig que li passaria. Però Pedraz és contundent i tanca les portes a qualsevol intent de reconciliació. L'única decisió que ha pres la malaguenya ha estat deixar de seguir-lo a Instagram.

Isabel Preysler comprovava amb sorpresa la decisió tan radical que prenia la parella. El març del 2020 moria el Marquès de Griñón, l'home que les unia. No va ser fins passats uns quants mesos, però, que ella va refer la seva vida.

El magistrat i ella es coneixien des de feia temps, però no van començar a sortir fins a l'estiu de l'any passat. Ara, que feia un any que sortien junts, s'ha produït també la ruptura tan sonada que no ha passat desapercebuda per a les revistes.

Esther Doña assegura que li té molt d'afecte, encara que els seus últims comportaments demostrin que no vol saber res de la seva ex. Fins i tot l'amistat es pot donar per descartada. Només queden unes quantes fotos i declaracions d'amor a les xarxes socials.

Foto de Santiago Pedraz i Esther Doña.
Esther Doña i Santiago Pedraz han trencat i Preysler ho sabria | Europa Press

En alguns dels seus posts parlava de Santiago com el company ideal. «Dir-te que cada dia dono gràcies a la vida per haver-te posat al meu camí. I per estimar-me de la manera tan bonica en què ho fas», escrivia.

Isabel Preysler es relaxa amb la seva parella

Isabel Preysler i Vargas Llosa, per part seva, mantenen una relació molt especial. Fa uns mesos es va especular que poguessin estar travessant un petit sotrac, però des del seu entorn es van encarregar de desmentir-ho.

Abans de la pandèmia solien escollir per a les vacances paradisos perduts a Lima, a Indonèsia o  a les Filipines. En aquesta ocasió han optat per una cosa més senzilla com anar a la clínica Buchinger, que és tota una tradició per a l'escriptor. Allí hi anava amb la seva exesposa i ho continua fent amb la socialité.

▶️ Vídeo del dia

Aprofiten l'estada allà per fer una dieta 'detox' i per fer una neteja de l'organisme. Tot i que cap dels dos necessita perdre pes, ja es preparen per a la tardor. Això sí, a Vanitatis asseguren que no han estat gaire estrictes, ja que se'ls va veure sortir a sopar a cases d'amics. Isabel Preysler ha optat aquest estiu per moure's el mínim possible. Així, van ser unes vacances discretes i molt sanes.