Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gema Aldón

Gema Aldón exigeix saber què passarà amb els diners del seu germà si no es divorcien

El matrimoni Ortega-Aldón es troba en una situació límit

Ana María Aldón i Ortega Cano viuen un dels estius més dur per al matrimoni. La situació familiar és insostenible, i tot apunta que continuarà empitjorant. En unes declaracions recents davant els reporters d'El programa del verano, el torero posava èmfasi en la seva intenció perquè tot se solucioni «pel bé de tots».

Ortega Cano espera que amb l'arribada del setembre, les aigües tornin a la seva llera i es pugui tancar una vegada per totes la crisi matrimonial. Tot i això, l'actitud d'Ana María Aldón en les últimes setmanes, no sembla que tingui el mateix objectiu. La dissenyadora s'ha mostrat molt més desinhibida, i sense por de parlar clar de la situació que travessen tots dos.

Ana María Aldón afronta sense por la dura situació

Durant la seva última intervenció al plató de Ya es verano, la de Sanlúcar explicava quins passos prendria a partir d'ara. Ana María porta instal·lada tot l'estiu al fabulós àtic de Costa Ballena, però ara amb la tornada a l'escola, la seva prioritat és el seu fill José María Ortega. Per això l'encara dona d'Ortega Cano tornarà al domicili familiar a Madrid.

Ana María Aldón
Ana María Aldón ja sap quins passos seguirà amb Ortega Cano | EUROPA PRESS

En reiterades ocasions ha manifestat que la cura del seu petit és la seva principal prioritat, i no vol que la delicada situació familiar que travessen afecti el seu fill. Fins i tot, va arribar a manifestar com ella estava disposada a «empassar gripaus» pel bé del seu fill.

Tot això deixa entreveure que la situació a casa és totalment insostenible amb el seu marit. A més a més, Ana María va compartir amb l'audiència el fet que ja no dormen junts, i que l'única comunicació que tenen és per tractar temes que incumbeixin el seu fill.

Primer pla d'Ortega Cano.
Ortega Cano, cada dia pitjor per la situació a casa seva  | GTRES

Aquesta postura ha sorprès molt, sobretot als col·laboradors del programa Ya es verano, que van ser testimonis de com Ana María afirmava que no se separaria. A més, de manera contundent, demanava que es respectessin els seus temps. Molts dels col·laboradors van comentar que encara que aquesta és l'actitud d'Ana María, el que està fent realment és moure fitxa per començar una nova vida lluny d'Ortega Cano.

Així, El programa del verano va ser el que revelava que la dissenyadora està buscant casa a Madrid. Per això la idea d'abandonar el domicili familiar ja és tota una realitat. Tanmateix, alguns mitjans han explicat que la seva preferència seria un pis a prop de la casa d'Ortega Cano, perquè el canvi afecti el mínim possible el fill de la parella.

Gema Aldón continua avivant el foc

Qui també sembla no tenir cap problema a parlar sense embuts de la situació familiar és la filla d'Ana María, Gema Aldón. La jove és molt activa a les seves xarxes socials, on no dubta a respondre missatges i a exposar tota la família d'Ortega Cano.

Després de la seva primera entrevista a El Deluxe, Gema va demostrar que quedar-se callada sobre la família d'Ortega Cano ja no era una opció: «Estic cansada que s'assegui un i l'altre. S'ha acabat de parlar malament de la meva mare. No t'ho permetré ni a tu, ni a ningú de la teva família perquè tots teniu per callar», explicava al Deluxe.

Captura d'un missatge de Gema Aldón a Twitter
Gema Aldón no dubte a respondre a través de les xarxes socials | Twitter

En els últims dies, Antonio Rossi donava tot luxe de detalls a El programa del verano sobre una forta discussió protagonitzada per Ortega Cano, Ana María Aldón i Gloria Camila Ortega. Molts es preguntaven com el periodista podia haver tingut accés a aquests detalls. Així que Gema Aldón es va pronunciar a través de Twitter, deixant clar que havia estat ella qui havia donat la informació a Rossi.