Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno descobreix en què s'ha gastat els diners després de trencar la relació

Olga Moreno ja sap què ha fet amb tants diners

Olga Moreno s'ha passat l'estiu gaudint d'unes vacances amb Marta López i també de la platja amb la seva filla. Però a més ha tingut temps per anar a la fira de Màlaga i fins i tot per passar-s'ho d'allò més bé amb els seus amics. El que no sabem és si entre aquests ha estat Ana Luque, després que aquesta critiqués que no li havia donat prou suport a Supervivientes.

Potser la situació no és la millor entre totes dues, però segur que l'ex d'Antonio David és conscient del que ha fet l'exconcursant aquesta temporada estival. Deu saber que bona part dels diners que han guanyat al reality se'ls ha gastat en un espectacular viatge.

Ana Luque al plató de 'Supervivientes'
Ana Luque ha invertit part dels diners en un viatge | Mediaset

Olga Moreno ja sap què ha fet Ana Luque

La guanyadora de Supervivientes 2021 comparteix amb Ana l'experiència d'haver passat pel mateix reality. Aquesta última hi ha participat aquest any, tot i que no s'ha pogut proclamar guanyadora. Però, això no ha impedit que s'hagi embutxacat una abundant quantitat de diners pel seu concurs.

Què ha fet amb aquests ingressos? Doncs una bona part, com ha deixat de manifest a les seves xarxes, se l'ha gastat en un viatge fascinant. Aquest l'ha portat, amb el marit i amb les filles, a recórrer els racons més espectaculars del sud-est asiàtic.

Olga ha vist que Luque, a qui li encanta viatjar, ha invertit gran part del seu premi en unes vacances inoblidables. Durant part del mes d'agost ha recorregut, descobert i admirat racons exòtics intensament com Bali i Malàisia. Allà no només ha gaudit del mar i del bon clima sinó també d'enclavaments naturals espectaculars i fins i tot de temples.

Olga Moreno i Ana Luque, continua la seva amistat?

La madrastra de David Flores Carrasco està al corrent de la vida d'Ana, però no sabem si la seva amistat continua o no. I és que els darrers mesos la situació entre elles s'ha tornat molt distant. Per això, Moreno ha decidit 'substituir-la' per Marta López.

Olga i Luque eren bones amigues quan la primera va començar a concursar a Supervivientes. Per aquest motiu, va triar la seva 'comadre' perquè la defensés als platós, cosa que va fer molt bé ja que va acabar guanyant.

Això sí, el seu triomf no va amagar la topada que van viure. El que va passar va ser que a la sevillana no li va agradar que la seva defensora es portés tan bé amb Jorge Javier, el seu 'enemic'. Va ser una situació que li va retreure i que va provocar uns moments de tensió innecessaris.

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno
Olga Moreno i la seva amiga han tingut una relació plena d'alts i baixos últimament | Catalunya Diari

Després, van aconseguir arreglar les coses i va arribar el moment d'Ana al mateix reality. En aquest cas, Moreno no va ser el seu representant al plató, però sempre que va poder va demanar el suport per a ella. I ho va fer tant a les gales a què va acudir com a les xarxes.

Tot i això, tot es va truncar quan en un instant determinat l'ex d'Antonio David va decidir no tornar a Telecinco. Va rebutjar, doncs, l'oportunitat d'obtenir vots per a la seva amiga. Això va provocar l'enuig d'aquesta, que no va dubtar a carregar contra ella en una revista quan va acabar el seu camí al reality.

▶️ Vídeo del dia

Exactament, va dir: «La meva amistat amb ella crec que és bona, però no entenc el perquè no m'ha donat el suport que necessitava».

Des d'aleshores, no sabem si ja han solucionat els seus problemes o si el bon rotllo de la malaguenya i de Vázquez segueix pesant en la relació amb la seva amiga. El temps ho dirà.